lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vapriikissa retkeilemässä





Päästiin koko porukan voimin tekemään retki Vapriikkiin!! :) Oli kyllä tosi kiva reissu!! Linnut näyttely oli kyllä kiva ja ehdottomasti toki lasten mielestä Angry Birds nurkkaus oli kaikista kivoin. Sinne sai itse rakentaa erilaisia rakennelmia linnuille ja ampua sitten itse ritsalla possuja kumoon. Täällä viihdyttiin useampikin tovi... ;) Linnut puolella oli myös 3D-teatteri. Itse en siellä käynyt, mutta lapset kävivät.



Vanhimman mielestä ehdottomasti parasta oli Jääkiekkomuseo. Toki jääkiekkofanille ehdottomasti näkemisen arvoinen! Lämäritutka oli kuulemma tosi huippu. Itse en siellä käynyt kokeilemassa, mutta kolme lapsista kävi. Käytiin myös porukalla kuuntelemassa Sm-liiga joukkueiden maalilauluja ja MM-kisabiisejä. Ja samalla todettiin, että MM-kisoihin ei ole enään kauaa!!!!! :) Tosi kivaa!!! Tykkään myös ite katella tosi paljon jääkiekkopelejä. Nuorempana tuli hallilla oleiltua useampikin tunti ja käytyä katsomassa pelejä. Vanhin pääsi tänä talvena ekan kerran jäähalliin katsomaan Tapparan peliä ja oli kyllä niin innoissaan ja onnessaan asista! :) Kummeille kiitos ihanasta ja mieleisestä joululahjasta vielä kerran!! Myös jääkiekkokirjoja meillä vanhin lukee tosi paljon, samoin lehtiä. Nyt tilattiin jääkiekkolehteä muutama numero. On siis määräaikainen, mutta joka päivä odotellaan, että joko olis lehti tupsahtanut postilaatikkoon. ;) Ei mitään käsitystä, että koska se tulee, mutta eiköhän ajallaan! :) MM-kisoja odottelessa......




Toiseksi vanhin ja nuorimmainen pääsivät moottoripyörän kyytiin ajelemaan. Seinällä näkyi maastoa Pyynikiltä, jossa vähän niinkun pääsi ajeleen sillä moottoripyörällä. Tää oli nuorimmaisesta tosi hienoo! :) Ja kun yksin ei sinne olis päässyt, niin toiseksi vanhin sitten halusi hänen kanssaan mennä. Oli kyllä tosi kiva juttu!!

Meillä takana siis tosi kiva retkipäivä Tampereella!! :) Nuorimmainen nukahti automatkalla sitten, kun niin oli vauhtia siellä museossa. Jaksoi siellä kyllä tosi hyvin! Illaksi vuokrattiin kahdelle vanhimmalle Rango leffa ja mun piti kahden nuorimman kanssa katsella Herra Heinämäki ja leijonatuuliviiri, mutta siinä oli ikäraja 7 vuotta.... En kyllä uskalla näyttää meidän nuorimmaiselle, koska hänellä tuntuu niin helposti menevän useat lastenohjelmat uniin, vaikka ei mitään pelottavaa edes olis. Jos olisin itse tuon leffan jo nähnyt, niin voisin sit miettiä, mutta nyt me katsellaan joko tänään tai huomenna aamusta sitten neidin kanssa se leffa. Onneksi on lomaa, niin ei ole niin minuutin päälle nukkumaan meno! :) Tänä iltana voidaan vähän valvoa. Pientä ohjelmaa oli illasta, kun toiseksi vanhimmalle haettiin vaihteeksi lääkekuuri poskionteloihin ja seuraavaksi hänen kanssaan on sitten ohjelmassa poskionteloiden pallolaajennus.... Mutta toivottavasti se tois sitten jo helpotusta hänenkin oloonsa!! <3 Neiti pääsi uuden luokkakaverinsa luokse kyläileen illalla ja oli ollut tosi kivaa! :) Tiistaina sitten yhtä matkaa menevät kouluun. On se kiva, että pääsee luokkakaveri heti leikkeihin mukaan, ettei yksin tartte olla. Oli kuulemma ollut tosi kiva kaveri! :)

Oikein ihanaa lauantai-iltaa kaikille!! <3

P.s. Pienen postauksen tein myös joulublogiini. Jos joku innostuu joulu juttuja jo lukemaan, niin tervetuloa sinne kurkkaamaan!! :)

1 kommentti:

  1. Onpast teillä olllut kivaa =D
    meilläkin tykätään Jääkiekosta kovasti. Odotellaan jo innolla että alkaa pelit!
    Aatu kun näkee jotain jääkiekkoon liittyvää niin se on heti Taivas varjele ;)
    Kuten viime MM kisojen jäleen sitä sai kuulla sitä biisiä, hih..

    VastaaPoista