tiistai 4. kesäkuuta 2013

KesäKesä!! <3 Meillä on käyty joka ilta uimassa. Tosin itse en ole vielä uskaltautunut, mutta koko muu perhe on kyllä käynyt. Neidin fysioterapeutti sanoi, että viekää vaan niin paljon uimaan, kun neiti haluaa. Ja kyllähän tyttö ui! ;) Joka kerta on tainnut olla ensimmäisenä vedessä. Kaksi keskimmäistä on enempi tuolla veden alla, kun päällä. Neiti etsii kaloja, joita on kuulemma paljon. Toiseksi vanhin osaa uida tosi hyvin jo, niinkun vanhinkin, mutta toiseksi vanhin haluaa seistä koko aika käsillä... Nuorimmainen on vähän arempi veteen menemään. Eilen hän kastoi vaan vähän jalkojaan, vaikka isommat häntä yrittääkin houkutella syvemmälle. :D Nuorimmainen kysyi yhtenä kertana, että missä kohtaa tässä järvessä olisi lämmintä vettä. ;D Taitaa olla ihan saman lämpöistä joka kohdassa. Tänään näyttää sadepäivältä, katotaan mennäänkö illasta uimaan vai ei.
Mukavia kesäpäiviä kaikille!! <3

7 kommenttia:

 1. Uiminen on ihanan virkistävää ja varsinkin näin kesäkuumalla. :) Teillä on onnea, kun on uimapaikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntuu olevan virkistävää hommaa!! :) Meidän uimapaikka on aika lähellä, pyörilläkin sinne pääsisi, mutta ollaan kuitenkin autolla kuljettu, ettei heti samantien tule hiki. Mutta ihana pieni uimapaikka se on! Ja porukkaa ei ihan kauheesti siellä ole. Sellainen on lasten kanssa tosi ihana juttu. Näkee missä omat lapset menee. Eilen illalla siellä oli vaan yksi perhe meidän lisäksi. Harmittelin, että en eilen ottanut kameraa mukaan, kun sorsa pariskunta tuli ihan siihen rantaan. Olis saanut kyllä tosi kivoja kuvia!! :) Ehkä ne joku toinenkin kerta tulee meitä kurkkaamaan. ;)

   Poista
 2. Kesäihanuutta!
  Meillä on matkaa lähimpään uimapaikkaan...mutta autolla matkaten ei kestä kuin vartin:)
  Muu perhe kävi samaisella rannalla läpi talven avannossa, minä vilukissa en tohtinut!

  LAsten uimainto on ihanaa. Oikeaa kesämeininkiä!

  Paljon turvallisia uimahetkiä teille sinne!!

  Kesävaloa ja iloa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tätä kesän ihanuutta!! :)
   Me asutaan sen verran pienellä paikkakunnalla, että täällä on melkein kaikki ihan vieressä. ;) Autolla emme aja kun n. 5 min. uimarannalle. Mutta lasten kesään tuo tämä iloa!! Ja neidin nivelille kylmä tekee tosi hyvää, siksi meillä joka ilta käydään pulahtamassa veteen.
   Hui, avanto!! ;) Mä en myöskään oikein tuonne avantoon uskalla mennä... Mieheni meillä harrastaa sitä myös ja meidän toiseksi vanhinkin siitä ihan tykkäs. Muut eivät ole kyselleet sinne mukaan. Usein mieheni käy ihan yksin, niin saa pienen hengähdys hetken arjen keskelle itsekseen.
   Kiitos paljon!! <3 Samoin teille valoa ja iloa!! <3

   Poista
 3. Mä en osaa vieläkään uida. Kahlaan vain rannan tuntumassa etsimässä veden sileiksi hiomia kauniita kiviä. :)

  Ai teilläpäin sateen vaara. Meillä koko taivaan täydeltä paistaa aurinko ja mittarissa huimat +31 astetta lämmintä. Varjossa vain +27. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa myöskään kunnolla uida... Mutta lasten kanssa on oppinut jonkun verran sitäkin taitoa. Kaksi vanhinta on tosi taitavia jo uimaan ja neiti kovasti opettelee, josko syksystä pääsis uimista ihan harrastamaan. :)

   Tänään satoi ja ukkosti, mutta eipä se ihan hirmuisesti tuota ilmaa raikastanut. Vähän kuitenkin! Illasta mittari näytti 20 astetta. Siitepölyt hiukan laskeutui, kun vettä satoi. :)

   Poista
 4. Maanantai-illan uimapaikassamme (srk:n) oli oikeasti vesi joissain kohdin lämmintä ja joissain kylmää. Virtauksia oli niin paljon että veden lämpötila vaihteli paljon. Joissain kohdin taas mihin aurinko paistoi suoraan eikä ollut virtauksia, vesi oli melkein liian lämmintä.
  Hyvä että vesi tuo helpotusta nivelillekin.
  Meilläkin tässä kävelymatkan päässä uimapaikka mut paljon on käyty myös keskustassa ja tänään ehkä lähdetään ihan naapurikaupunkiin. Tässä vielä odottelen et viimeinenkin lapsista herää :)

  VastaaPoista