lauantai 28. maaliskuuta 2015

EteistäVähän kuvia meidän eteisestä. Eteinen on pitkä suht kapea käytävä, josta on ovet lasten huoneisiin sekä pikkuvessaan. Kengille on ollut haasteellista löytää paikkaa, mutta niillekin löytyi sitten hyvä paikka. Tuulikaapissa on kaksi korkeaa kaappia, joista toinen on siivouskaappi ja toinen on hyllykaappi. Sinne on saanut hienosti luistimet, monot, kypärät, kumisaappaat, sisäpelikengät ja juhlakengät. Nyt ei pääse kukaan sitten valittamaan, että ei olisi näille omaa paikkaa. ;) Kun tähän mennessä niitä on etsitty millon mistäkin... Tämä nopeuttaa yleensä näitä lähtöjä.
Villasukille, tumpuille, pipoille on Elfa hyllykkö, se on kätevä, mutta ei kovinkaan kaunis. Mutta nyt meni valitettavasti käytännöllisyys kauneuden edelle. Jos vaikka jossain kohtaa siihen saisi jotain ideaa vielä.
Mutta ihan tyytyväinen oon nyt tuohon eteiseen, pientä viilausta se vielä vaatii, että löydän mm. keräyspapereille ja pahveille sopivan korin. Nämä on sellaisia pieniä juttuja. Niitä papereita ja pahveja kun kauheesti kertyy pitkin päivää, niin olisi kiva sellainen helppo paikka viedä ne. Mietimme tätä asiaa. :)

Oikein mukavaa viikonloppua!! <3

2 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää teidän eteinen, meillä on vain pieni tuulikaappi, eikä mitään tilaa kengille. Hauska tuo oven teksti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Meillä on tuossa kans sellainen ihan pieni tuulikaappi ensin, mutta se jatkuu eteisenä!! Vanhassa kodissa meidän piti tunkea takit ja kengät kaikki siihen pieneen tuulikaappiin, niin eihän väliovi enään mennyt kiinni... Ja tuli kylmä sisälle. Nyt on ihanaa, kun osa kengistä tuulikaapissa (kaikista kuraisimmat) ja takit oikeassa naulakossa. :D
   Tuo teksti oli niin osuva, että oli pakko se hankkia... ;) Vaikka tuskin siitä oikeesti mitään apua on...

   Poista