torstai 23. huhtikuuta 2015

Kevät

Joululahjoja ja ystävien syntyville vauvoille sukkia

Niin se on kevät jo toosi pitkällä!! :) Pian loppuu koulut ja eskarikin. Meidän nuorimmainen pääsee toukokuussa tutustumaan kouluun yhtenä päivänä. Vanhassa koulussa oli kahden päivän tutustuminen. Hiukan näyttää nyt jo jännittävältä tämä homma. Mutta ihan varmasti se nuorinkin siellä tulee viihtymään. Toki jännittäväksi asian tekee se, että ketään eskarista tuttua ei tule samalle luokalle, vaan kaikki kaverit ovat ihan uusia. Poika vaan tykkää niin paljon pelata jalkkista ja säbää, että uskoisin hänen viihtyvän porukassa. Säbäkerho on tältä keväältä ohi, missä mieheni kanssa kävivät. Ensi syksylle on jo paikka varattu tuttujen kavereiden kanssa. Syksyllä vaan sellainen pieni muutos, että vanhemmat eivät enään pääse mukaan säbäileen, vaan lapset säbäilevät ihan keskenään.

Toiseksi vanhimman ajatukset ovat vaan tulevassa riparissa... ;) Muutaman tulevan riparikaverin kanssa ovat jo nähneetkin. Kaikki on suoritettu, mitä pitääkin, joten paperi vaatii enään oman seurakunnan papin allekirjoituksen ja sen jälkeen onkin sitten vaan odottamista. Paljon on keskusteltu leiristä ja mietitty, että mitä siellä tehdään. Vanhin on jotain veljelleen kertonut, mutta parempi niin, että jää jotain yllätyksiäkin sinne. Kutsukortit ovat jo tehtynä, kunhan saadaan ne vielä tulostettua. Pianhan nekin tarttee jo matkaan laittaa. Pieniä juttuja mietitty myös, että mitä ohjelmassa on siellä juhlassa.

Vanhin odottelee koulun päättymistä ja siinä kohtaa onkin sitten peruskoulu jo suoritettu loppuun saakka. Hurjaa vauhtia vaan aika mennyt!! Juurihan poika aloitti koulun... ;) Yhteishaut on tehtynä ja kesäkuun puoliväliin mennessä ilmeisesti pitäis tulla tietoa, että mihin sitten on päässyt. Jännittävää kyllä!! Isoskoulutusta on poika jo käynyt yhden viikonlopun verran ja ensi viikonloppuna on menossa toiseen. Kovasti haluaisi jonnekin riparille isoseksi, mutta niin sinne haluaa moni muukin, joten nähtäväksi jää tämäkin asia, että tuleeko poika sinne pääsemään. Veljensä riparille ei pääse, mutta mielestäni hyvä niin. On sitten molemmilla ihan omat kokemukset ripareistaan.

Neidillä oli useamman viikon harjoitukset, kun viime perjantaina pääsimme musiikkiluokkien konserttiin. Konsertissa laulavat ja soittavat 3-9 musiikkiluokkalaiset lapset. Aika iso ikähaitari siis heillä, mutta kyllä on upeaa kuunneltavaa heidän laulunsa. <3 Itse pääsin kahtena päivänä viime viikolla mukaan harjoituksiin ja annoin opettajille palautetta, että kuinka upeeta työtä tekevät!! Ihan mahtavaa, että jaksavat vuodesta toiseen tehdä hienon konsertin. Konsertissa oli solisteja ja paljon erilaisia soittimia. Neidin opettaja sanoi, että minään vuonna tähän mennessä hänen aikana ei ole ollut näin paljoa taitavia soittajia. Neiti pääsi soittamaan kanteleella ja kyllä tyttö nauttii siitä ihan tosi paljon. <3

Meidän suunnitelmissa on jo kesälomareissut ja syksyn lastenleiri... Suunnitelmia tehdään jo noin pitkälle, mutta kyllä tuota leiriä täytyy jo ruveta suunnittelemaan, että saadaan kaikki valmiiksi ja kaikki suunnitelmat toteutettua. Kesälomallakin vähän leirijuttuja suunnitelmissa. Ihanaa, kun pian alkaa kesäloma lapsilla!! <3 Pienen haasteen se aina tuo, mutta hetki ilman arjen aikatauluja on aina tosi tervetullut juttu.

Oikein mukavaa loppuviikkoa ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3

4 kommenttia:

 1. Kyllä tämä alkuvuosi on mennyt vauhdilla. Tulisi jo se kesä ja lämpimät säät. Hauskaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä!! :) Juuri eskarin keskusteluissa ääneen sanoin, että reilu kuukausi ja eskarikin on käytynä... Mä odotan sitä, että saa ottaa vähän rennommin. ;) Tai ainakin yritän!! :D

   Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne!!

   Poista
 2. Meillä ei ole mitään kesäloma suunnitelmia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vielä ehtii niitäkin tehdä!! <3 Meillä on muutama juttu mietittynä, ei mitään suuren suuria, mutta vähän pois kotinurkista. Rippijuhlien jälkeen on ihan kiva vähän lomailla. ;)

   Poista