tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kutoen jotain valmista

Käsityökahvilassa opettaja haastoi syksyllä, että keväällä voisi kokeilla villapaidan tekoa ne, jotka haluavat. Syksyn asiaa mietin ja pohdin ja kyllähän se piti kokeilla. :D Nyt on elämäni ensimmäinen villapaita alusta loppuun asti itse tehty!! <3 Tykästyin tuohon malliin tosi paljon ja oli todella helppo paita tehdäkin. Mutta tätäkään en olisi itsekseni aloittanut, joten hyvä oli, kun opettaja vähän haastoi tekemään jotain muutakin, kun villasukkia. :D Eipä siinä, kyllähän niitä sukkiakin tarvitaan, mutta on ihan kiva välillä tehdä vähän jotain muutakin.
Myös lapasten tekemisen olen siellä opetellut. Tämän vuoden puolella nämäkin. Tässä on mun elämäni kolmannet lapaset ylimmässä kuvassa. Meillä kun nuo Minions hahmot ovat todella suosittuja, niin pitihän sitä kokeilla yksinkertainen Minions malli näistäkin. Kaksi nuorinta saivat itselleen samanlaiset lapaset, ettei tule sanomista kumminkaan päin. Tyytyväisiä tuntuivat olevan molemmat. :) Yhdelle ystävällekin lähti nuo alimmat lapaset. Nämä ovat niin tosi suosittuja olleet!! Mutta kivahan se on tehdä, kun saajat ovat tyytyväisiä.

Mukavaa Pääsiäis viikkoa kaikille!!

14 kommenttia:

 1. Aivan ihania lapasia, oot hurjan taitava <3
  Ihanaa pääsiäisen aikaa koko teidän perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi!! <3
   Kitos!! Ihanaa pääsiäisen viimeistä päivää myös teille!! :)

   Poista
 2. Tosi hienoja! Kauniit värit villapaidassa! Itse en ole joulun jälkeen juurikaan kutonut, varmaan taas elokuussa into herää. Olen joskus nuorena kutonut villapaidan käsityöopettajan ohjauksessa. En tiedä, sujuisiko enää. Nykyään tulee kudottua sukkia, joskus lapasia. Se on mukava harrastus. :)
  Mukavaa pääsiäisviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Itse tykästyin kovasti tuohon lankaan, onneksi rupesin googlaamaan sitä ja löysin. Ihanan pehmeää, eikä kutise.
   Mä kudoin kanssa kasilla villapaitaa, mutta hihat tein neulekoneella, kun en ehtinyt valmiiksi saada ennen kesää. ;) Sitten oon jotain villapaidan kappaleita tehnyt, mutta anoppi on ne kaikki aina kasannut... Joten tää on nyt ihan ensimmäinen alusta loppuun saakka itse tehty.
   Mulla välillä iskee inspiraatio tehdä ja sitten niitä syntyy. Viime kesänäkin tein useammat villasukat. On kyllä todella mukavaa puuhaa!! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3
   Kivaa on, kun saa joskus ihan valmiiksi saakka. Nuo lapset ovat sellaisia vauhdittajia, että pakko tehdä loppuun saakka ja ihan jopa päätellä. ;)

   Poista
 4. Ihania :) Työkaveri uhkasi tehdä mun kypärästä vapuksi "itse ilkimys"-otuksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!! <3
   Kuulostaa hyvältä idealta!! :D Minionsit on meillä varsinkin nuorimman suosiossa. Kaikki pitäis olla näitä tai sitten legoja. ;)

   Poista
 5. Aivan ihanat tumput ja mukavaa pääsiäis viikkoa sinne myös.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!! <3
   Mukavaa pääsiäisen viimeistä päivää myös teille kaikille!! <3

   Poista
 6. Kiitos vaan, lapaset ovat olleet jo kovassa käytössä. <3
  Mun äiti teki minulle muksuna monta villapaitaa, mutta ei enää näin isolle jaksa uurastaa.
  Hieno paita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ovat käytössä olleet!! <3
   Kyllähän siinä hiukan hommaa on, kun isoa villapaitaa tekee. Tuo oli sellainen todella helppo ohje, joten siksi mä sain sen jopa valmiiksi saakka. :D
   Kiitos!! :)

   Poista
 7. Ihanat lapaset! Oot tosi taitava !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Noora!! <3
   On ihanaa, kun löytää sellaisia sopivan helppoja ohjeita, niin saa valmiiksi saakka. Muutamia oon alottanut ja sitten lopulta purkanut koko työn... Nyt opettelin palmikon tekemistä ja se oli kyllä tosi kivaa, eikä ollut ollenkaan hankalaa! Vaikka mä aluksi niin luulinkin. ;)

   Poista