tiistai 13. maaliskuuta 2012

Maaliskuun puoli väli

kuva sxc.hu

kuva sxc.hu
Kylläpä kevät on mennyt vauhdilla! :) Nyt huomaa, että niin ne vaan lähestyy vanhimman synttärit. Huomenna on tasan 13 vuotta, kun minusta tuli äiti! <3 Aika on mennyt tosi nopeesti! Nyt vanhin jo lähtee yläasteelle ja kaikki on sitten ihan erilaista. Toivottavasti saa edes yhden kaverin samalla luokalle, niin olis syksyllä koulun alottaminen hiukan helpompaa. Onneksi sitä ei tartte koko kesää miettiä, vaan saadaan se tieto jo toukokuussa. Silloin tutustumispäivä sinne ja illasta vielä vanhempien kanssa tutustuminen luokanvalvojaan. On kyllä tosi kiva tämmöinen systeemi! :)

Viime viikon mieheni oli Louisianassa Baton Rougessa. Hänellä oli ollut tosi hyvä reissu, vaikka kuulemma ikävä välillä vähän vaivaskin. Me alotettiin heti ensimmäinen yö sillä, että soitin ambulanssin meille, kun vanhimpaan lapseen ei saanut mitään yhteyttä. Huusi vaan ihan hysteerisenä, ensiavusta sitten kehottivat tilaamaan ambulanssin. Se kohtaus helpotti, kun ambulanssi miehet tuli. Toinenkin kohtaus tuli samaisena yönä, mutta se oli paljon lievempi. En tiedä, että johtuiko vaan kovasta kuumeesta vai mikä oli. Lääkärissä aamulla ei mitään sen kummallisempaa löytynyt. Onneksi siitä kuitenkin sitten selvittiin! :)

Reumapolin käynti sattui myös viime viikolle. Siellä melkein kaikki kunnossa. Hiukan lääkäri epäili, että onko toisessa lonkassa jonkulaista tulehdusta. Röntgeniin mennään toukokuun alussa ja jos sitä ennen jotain, niin toki sitten yhteyttä otetaan reumapolille. Onneksi fysioterapiaa jatketaan ainakin tämä kevät tässä, niin mun ei tartte ite miettiä, että mikä on mitäkin. Neiti itse tykkää siellä fysioterapiassa tosi paljon käydä, niin senkin puoleen on tosi kiva, kun saatiin niihin jatkoa. Päivä kerrallaan eteenpäin ja kovasti toivon, että tämäkin asia tästä selviää.

Onpa ihanaa, kun telkkarista alkoi uusin jaksoin se lähes ainoa sarja, mitä mä seuraan! :) Kadonneen jäljillä!! Se on niin ihana ohjelma, tykkään tosi paljon sitä katella ja nähdä, kuinka he löytää ne kadonneet ihmiset. Ja kuinka se tunne on aina niin molemminpuolinen, kun kohtaavat. Onneksi on digiboksi, minne sen ohjelman saa tallennettua, kun ei sitä ehdi klo 20 vielä telkkarin ääreen. Iltahommat kutsuu juuri siihen aikaan. Mutta sitten klo 21 saa istahtaa ja katella. On kyllä ihanaa!! :)

Huomenna pitkästä aikaa mulla enkunkurssi, kun viime viikon kerrat jäi väliin, kun lapset kipeinä ja yöt tuli valvottua, niin eipä sitä olis ajatus siellä tunnilla kulkenu. Huomiselle olis vielä vähän hommia tekemättä, mutta ne onneksi ehtii tässä tän päivän aikana hoitaa. Palautuu mieleen se kieli taas! :)

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Mukavaa viikkoa..
  Ajatella että kohtqa tääkin maaliskuu on ohitse.. hurjaa =D
  Kevättä kohti mennään

  VastaaPoista
 2. Hurjan kuuloinen kohtaus, ei onneksi mitään vakavaa ilmeisestikään!
  Niin aika mennee hurjaa vauhtia, joskus ihan huomaamatta viikot vierii... ;)
  Täällä paistaa ihanasti aurinko, mutta niin hurja tuuli ettei tää äitylikään meinannu pystyssä pysyä postinhakureissulla. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon!! <3

  Kyllä tää on mennyt niin vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä!! Ihanaa on, kun valo lisääntyy!! :)

  Onneksi ei tosiaan tuo kohtaus ollut sen vaarallisempi. Mutta kyllähän se keskellä yötä säikäyttää. Lääkäri tutki seuraavana aamuna, eikä löytäny mitään.

  Oli kyllä tosi hurja tuuli!! Toivotaan, ettei käy mitenkään pahemmin tuolla hurjassa tuulessa ja liukkaudessa. Aika kauhea yhdistelmä! :/ Onneksi pysyit pystyssä!! <3

  VastaaPoista
 4. I hope there is no inflammation. It is not nice. Rheuma and asthma are not easy companions to live with, but they don't kill you, if you treat them right.

  VastaaPoista