perjantai 16. maaliskuuta 2012

Viikonloppu

Kuva sxc.hu

Kuva sxc.hu
Ihanaa, kun on viikonloppu!!! <3 Perjantai on kyllä aina viikon kohokohta!! Saa nauttia vaan oleilusta, ainakin välillä. Tänä viikonloppuna meillä on tosi kivaa ohjelmaa, kun vanhimmalle tulee kavereita yökylään ja kummit ja isovanhemmat tulee sunnuntaina juhlimaan päivänsankaria. Huomenna meinaan kokeilla uudenlaisen kakun tekemistä. Saa nähdä, kuinka onnistuu!! :D Vadelmasacher kakkua yritän, ainakin oli tosi selkeet ohjeet, joten jos ei onnistu, ni vika on jossain muualla, kun ohjeissa. ;D Päivänsankari ei kuitenkaan kakkua syö, joten saan ihan ite aina miettiä hänen kohdallaan, että mitä teen. Neiti ilmoitti tänään, että hän haluaa rantakakun synttäreilleen. Vähän kyllä kyselin, että mikä se on, niin kuulemma sellainen, mihin laitetaan aurinkovarjoja päälle ja sen päällisen pitää näyttää rannalta.... :D :D Siinä onkin sitten äidillä hiukan miettimistä, että mitä tehdään. Niihin synttäreihin onneksi on vielä aikaa ja mielikin voi muuttua. Toki jos sellainen halutaan, niin eiköhän neidinkin ruokavaliosta löydy sellaiset aineet, joista sen saa kasattua.

Huomenna siis ohjelmassa kaverikyläilyä ja pojat lähtee kaikki leffaan. Saapasjalkakissaan on liput varattuna kaikille vieraille, joita vanhin halus kutsua kolme ja sitten kaksi omaa. Pääsevät ihan keskenään ekaa kertaa leffaan! :) Tähän mennessä on aina joku aikuinen ollut heidän kanssaan. Ovat kyllä onnellisia, kun äiti ja isi ei mukaan lähde. Neiti pääsee hyvän kaverinsa luokse viettämään tyttöjen leffailtapäivää. Ja nuorimmainen pääsee Mc Donaldsiin syömään, kun kaikki muutkin saa tehdä kivaa, niin hänkin halusi. Nuorimmaiselle kelpaa vielä vähän erilaiset meiningit. Mä saan sitten jäädä viettämään aikaa kakun teon merkeissä. Ihan kivaa, kun saa rauhassa leipoa. Mä kyllä tykkään siitä tosi paljon.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Meillä kans nuorimmainen piti leffa-rafla -synttärit tammikuun lopulla! Ens Saapasjalka-kissaa leffassa ja sit syömään herkkuja ( mitä kukakin nyt halus tilata ). Ja äiti pääs helpolla, kun ei tarvinu siivota!!! Toivottavasti teillä synttärit sujuu mahtavasti :)
  Viikonloppuja :)

  VastaaPoista
 2. Onnea päivänsankarille, ja ihanaa viikonloppua ja juhlia! ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon!! <3

  Kyllä oli pojat iloisia, kun juuri kotiin saapuivat leffasta!! :) Oli ollut kuulemma hyvä leffa. Meillä pohdittiin tuota myös, että viedäänkö pojat sen leffan jälkeen syömään, mutta sitten päädyttiin kotona tekemään kanansiipiä ja "ritilä"perunoita sekä kanahampurilaisia. Saa sitten pojat syödä vatsansa täyteen. Pääsee kyllä tosiaan ite helpommalla, kun saa viedä leffaan ja syömään. :)

  Mukavaa viikonloppuja myös teille!! <3

  VastaaPoista
 4. I have not wanted to eat. It has been too hot. The heat has stolen my appetite.

  VastaaPoista