torstai 10. toukokuuta 2012

KesälomasuunnitelmiaSaatiin kesälomasuunnitelmia tehtyä!! :) Nyt innolla odotellaan, että päästään ne toteuttamaan. Koko kevät mennyt kotosalla ollessa, niin pieni irtiotto arjesta tekee kyllä tosi hyvää!!

Me lähdetään kesällä kohti Kuusamoa. Mun haaveeni oli, että mennään rannikkoa pitkin ja katsellaan kauniita maisemia siellä. Alustava reittisuunnitelma on Kauhava-Uusikaarlepyy-Pietarsaari-Kokkola-Kalajoki-Oulu-Kuusamo. Kalajoen hiekkasärkille olis tarkoitus pysähtyä jos keli vaan sellainen, että uimaan viitsii mennä. Toivottavasti päästäis! :) Onneksi Kalajoella on kuitenkin kylpylä, joten uimaan pääsee sitten joko sisälle tai ulos.

Kuusamosta olis sitten tarkoitus tehdä retki Posiolle ja Ranualle. Me ei olla koskaan käyty Ranuan eläinpuistossa, joten sinne ajateltiin ajella Kuusamosta päiväreissulle. Onneksi ei ole pitkän matkan päässä! Posiolla on Pentikin tehtaanmyymälä, joka itseäni kovasti houkuttelis... Katotaan josko sielläkin poikettais matkan varrella. Ja kun ei liikaa suunnittele, niin jää aikaa katsella Kuusamoa rauhassa ja tehdä sitten mikä tuntuu sillä hetkellä kivalta. Tokihan lomaan kuuluu uiminen ja saunominen, sellainen oli kyllä lasten toiveissa tietenkin! ;D

Nyt vaan sitten pysytään terveenä, että saadaan kaikki ihanat haaveet toteutettua!! <3 Ihanaa on, kun kohta kesäloma alkaa!! Sitä ennen toiseksi vanhimmalle tehdään poskionteloiden pallolaajennus ihan niin kun siskollekin tehtiin... Siihen meillä on varattu aika ensi maanantaiksi. Toivon mukaan se toisi avun tuohon olotilaan!! Toiseksi vanhin on ollut tosi kipeenä jo pidemmän aikaa. Kokonaisuudessaan poskiontelontulehduksen kierre on alkanut viime marraskuussa jo... Siitä asti poskionteloita särkeny enempi ja vähempi. Ja se särky ei kyllä ole mitään kivaa... :/ Tällä viikolla tulee koulupäiviä hänelle tasan kaksi ja ensi viikolla ei yhtään... Poissaoloja hänellä myös tosi paljon. Onneksi tulee kesä ja silloin meillä on yleensä aina ollut paljon helpompaa sairasteluiden suhteen!! Sitä myös odotan tosi paljon!! :)

Nyt me nautitaan sadekelistä sisätiloissa. Nuorimmainenkin viihtyy täällä, kun koko alkuviikko on ulkoiltu aamusta-iltaan, niin sisälläkin keksii nyt tekemistä. Viikkoon ei ole telkkariakaan katseltu, niin tänään on kerran sekin avattu. Ihan kiva, kun nyt saa ite rauhassa keskittyä kutomiseen, eikä tartte koko aikaa miettiä, että missä nuorimmainen pihalla juoksentelee... ;)

2 kommenttia: