perjantai 18. toukokuuta 2012

Vapaapäivää

Vapaapäivää vietellään vähän eri tavalla, kun mitä oli suunniteltu... Sisätiloissa ja potien jotain tautia...
Kaksi potee flunssaa, yksi potee jalkojaan ja yksi toipumassa poskionteloiden pallolaajennuksesta. Mutta voihan tätä päivää näinkin viettää! ;) Leffojen katselua, ihan kivaa sekin! Ja kun nyt ollut niin hienoja ilmoja, että ollaan saatu ulkoilla oikein tosi paljon, niin nyt sitten makaillaan kotosalla.

Neidin kanssa käytiin tiistaina lonkkien ultrassa... Kuvittelin, että kaikki on hyvin, en ollut todellakaan varautunut millään tavalla siihen, että sieltä jotain löytyisi!! Viime kerralla reumapolilla lääkäri epäili, että lonkissa olisi vähän jotain pientä. Mutta nyt röntgenlääkäri löysikin jotain enempi... Molemmissa lonkissa on tulehdus ja toisessa vielä nestettäkin... Nyt täydellinen liikuntakielto ja tulehduskipulääkettä syötetään. Neiti ei ole mitään kipuja valitellu, tiistaina ihmettelin, että miksi neiti kävelee ihan suorin jaloin. Hän totesi vaan, että kun mulla on jalassa mustelma.. No eipä ole ennenkään mustelmat tuollaista ontumista tehnyt. Aiemminkin oon kiinnittänyt samaan asiaan huomion, mutta kun toiseksi vanhin ollut niin kipee, että tää on mennyt vähän niinkun ohi. Ja neiti ei valita, koska ei halua lääkäriin!!! Ihan niinkun mä hänen kiusakseen sinne menisin... Eiköhän sinne mennä siksi, että saadaan apuja oloon!! Nyt ens tiistaina sitten on reumapolinkäynti ja katotaan, mitä lääkäri meille sanoo... Juuri kun ollaan saatu astma hallintaan jollain tavalla, niin nyt sitten tää... Mutta neiti itse on ihan hyvällä mielellä kaikesta huolimatta!! <3 Kipuja tuntuu tällä hetkellä olevan jonkun verrankin, kun tuota kävelyä ei ihan kauheesti tykkää tehdä. Nyt sitten odotellaan tiistaita!

Onneksi poskionteloiden pallolaajennus on ohi ja se onnistui tosi hyvin!! :) Toiseksi vanhin sanoi heti maanantaina, että äiti on paljon helpompi nyt hengittää!! Oli kyllä niin ihana kuulla! Ei siis ollut turha operaatio ollenkaan. Nyt sitten pitää olla sillain rauhallisesti vielä muutama päivä. Tosi hienosti on mennyt, paitsi yhtenä päivänä toiseksi vanhin oli pihassa hetken aikaa istuskelemassa ja ite kävin sisällä ja sillä välin hän oli päättänyt lähteä hyppimään trampalle!! Onneksi ei siitä kuitenkaan mitään tullut!! Sen jälkeen en ole voinut yhtään jättää hetkeksikään edes terassille istuskelemaan vahtimatta... Onneksi ens viikolla jo saa liikkua ja touhuta ihan normaalisti!! :)

Nyt viikonlopun viettoon ja jännittämään Suomen pelejä!! :) Niitä on täällä kyllä tosi ahkerasti katseltu!! Vanhin on katsellu myös muitakin, kun vaan Suomen pelejä. On ollu kyllä hienoo katella pelejä!! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

1 kommentti:

  1. Mä ymmärrän, vaikkei mulle mitään tollasta oo tullukaan. Mutta mullakin on joskus lonkat kipeinä. Ei niitä oo röntgenkuvattu eikä mitään. Ketorin on ystävä mulle sillon, ku reuma ryppyilee.

    VastaaPoista