sunnuntai 26. elokuuta 2012

Hetken hiljaiseloa

Pieni päivitys tännekin! :) Meillä on alkanut syksy ja arki sen myötä. Ensimäiset lääkekuuritkin on aloiteltu jo.... Koulua on käytynä vähän yli kaksi viikkoa ja nyt jo tilanne tämä... Onneksi lääkekuurit kuitenkin on helpottanut lasten oloa.

Nyt päivittelyt tänne saattaa venyä hiukan pitkäksikin, kun arjessa touhua riittää. ;) Mutta toisaalta kaikkea kivaa on syksyllekin odotettavissa! Ajattelin, että tänne käyn päivittelemässä silloin, kun aika antaa myöden. Netissä kun ei kauheesti ehdi käydä tällä hetkellä.

Joulublogia ja tätä blogiani päivittelen kuitenkin, vaikka vähän harvemminkin. Jouluun on jo ajatuksia uhrattu toosi paljon. Joululahjojakin mietitty ja osa osteltukin ja osa tehtynä. Ideoita uusiin juttuihin haetaan koko aika! :)

Toivottavasti jaksatte täällä kuitenkin välillä poiketa kurkkimassa!! :) Syyskuun lopussa viimeistään aloittelen joulublogin päivityksen hiukan useammin ja sitten tänne ei niin paljoa tuu kirjoiteltua.

Ihanaa alkanutta syksyä kaikille!!! <3

4 kommenttia:

 1. Meilläkin alkoi melko pian koulun alun jälkeen yskää. Toivottavasti ei pahenisi kovin pahasti=D
  Ihanaa Elokuuta, mukavn lämmintä on ainakiin täällä ollut!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan :)

  Jaksamista taas arkeen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon!! :)

  Täällä sairastetaan oikein kunnolla, kun siihen homman ryhdytään!! ;) Vanhimman kanssa viime yönä tie kävi sairaalaan, mutta onneksi ei jouduttu sisälle sinne jäämään. Toista lasta sitten höyrytin viime yön ihan kotosalla. Onneksi nyt alkaa viikonloppu ja saa huilata vaan!! :)

  Mukavaa viikonloppua!! <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Oireilivatko lapsenne yhtään siellä reissussa? Jos eivät, niin kannattaa miettiä, miksi oireilu palaa aina, kun he palaavat kotiin ja kouluun. Jos jokin asia toistuu säännöllisen samanlaisena, kannattaa miettiä syytä. Sen minä olen tähän ikään oppinut, vaikka nuorehko vielä olenkin.

  VastaaPoista