maanantai 13. elokuuta 2012

Kuulumisia

Kahvipöytää


Ystäviltä saatu kukka 17-vuotishääpäivänä

Minun tätini tekemä mekko ja bolero morsiusneidolle

Häiden juhlapaikalta kuvaaHääjuhlapaikkaa
Pitkästä aikaa täällä! :) On ollut yhtä hulinaa meidän päivät! Neidin kummit menivät viikko sitten viikonloppuna naimisiin ja neiti sai toimia morsiusneitona. Voi että kun olikin aivan ihana tehtävä!! <3 Sisälle kirkkoon tuli neiti tosi jännittyneen näköisenä, mutta kun ulospäin lähtivät, niin jo meni rennosti. Ja kun illalla asiasta juteltiin, niin kuulemma olis kivaa, jos joku muukin menis naimisiin ja hän sais toimia morsiusneitona! :D Eli siis homma oli todella mieleinen.

Neidin kaverisynttäreitä juhlittiin viikko sitten maanantaina. Tyttöjä oli 10 ja meidän oma. Meillä oli pieniä pisteitä, joissa sai käydä ja touhuta. Yksi oli kynsilakkauspiste, yhdellä sai väritellä, sitten sai kokeilla laittaa marmorikuulia erilaisiin purkkeihin varpailla, karkkeja poimittiin syömäpuikoilla kippoon ja ne sai sitten pitää mitä ehti puolessa minuutissa poimia ja sormivirkkausta myös, osa tytöistä halus tehdä neljällä langalla ja osa yhdellä. Myös ehdittiin pieni kahden joukkueen kilpailukin pitää. :) Tosi hienosti sujui ja kivaa näytti olevan!! :)

Keskiviikkoiltana juhlistettiin loman loppumista yhden ystäväperheen kanssa ja grillailtiin meillä. Mukavaa, kun lapset touhus keskenään ja itekin sai hetken aikaa ihan jutella aikuisten juttuja. Nuorimmainenkin viihtyi isojen poikien kanssa. Välillä piti käydä hiukan katselemassa, että mitä tytöt puuhaili.

Koulut alkoi meidän suunnalla jo torstaina ja siihen päivään oli kyllä ladattu niin paljon odotuksia ja jännitystä, että koulun jälkeen kaikki purkautui äidille.... ;) Saatiin torstai päiväkin menemään kunnialla läpi ja koululaiset nukahtivat jo ennen yhdeksää. Hiukan oli uuvuttava päivä ollut. Kaikki tietty odottivat sitä, että saavat nähdä koulukavereitaan ja vanhimmalla alkoi yläkoulu (tälläkös nimellä se taas nykyään kulkee..). Oli siis jännitystä ilmassa!!

Perjantaina kaksi vanhinta suuntas ystävänsä yökyläsynttäreille ja palasivat kotiin lauantaina juhlistamaan kummien ja isovanhempien kanssa kahden nuorimman synttäreitä. :) Hyvin sujui meidän synttärit ja oli tosi kiva päivä!! <3 Päivänsankarit olivat illasta väsyneitä, mutta onnellisia kivasta päivästään.

Eilen meillä oli mieheni kanssa 17-vuotishääpäivä!!! <3 Aika nopeasti aika on mennyt.... 17 vuotta sitten oli keli kyllä hiukan toisenlainen. Aurinko paistoi tosi kuumasti ja muistan, kun hääpuvun kanssa oli hiukan kuuma. ;) Päivää voi vieläkin muistella lämpimänä ja iloisena!! <3 Oli kyllä niin ihana päivä meillä silloin.

Paljon on taas ehtinyt meillä tapahtua... Nyt hiukan hiljaisempaa oleskelua vietetään, kun arki alkoi! Mutta toisaalta ollaan saatu kesän aikana nähdä ja kokea kaikkea tosi hienoa!! Nyt on levätty ja kerätty voimia tulevaan syksyyn. Ja sitä aina syksyllä tarvitaan! :) Sinne joulua kohti pikkuhiljaa mennään... Suunnitelmia sinnekin jo tehtynä!! ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sinulla jälleen - ja herkullisen näköistä kakkua tuossa eka kuvassa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! :)

  Tuo kakku on maidoton ja gluteeniton, joten sen takia ei ihan täydellisesti onnistunut reunus... ;) Neiti moitti sitä makuakin, että reuna maistui pahalta, mutta muuten hyvää! :D

  VastaaPoista
 3. Olen iloinen tyttösi puolesta, että hän nautti morsiusneitona olemisesta. Minä varmaan menisin kipsiin, vaikka olenkin jo aikuinen.

  VastaaPoista