torstai 27. helmikuuta 2014

Lomatunnelmia

Vuosi sitten toiseksi vanhimman leirikoulumatkalta otettu kuva
Nyt on päässyt tämäkin äiti vähän loma tunnelmiin!! :D On puunattu, pyykätty, jynssätty ja desinfioitu.... Niin matoja kuin oksennuksia.... Tänään on ensimmäinen päivä, kun mäkin oon saanut ottaa ihan rauhassa. Viimeiset pyykit viikattuna tällä erää kaappiin. Neljän vuorokauden aikana tuli pestyä pyykkiä melkein 30 koneellista... On ollut vähän viikattavaa. Mutta nyt lomaillaan!! <3

Tänään aamusta neidillä oli fysioterapia ja samalla sain fysioterapian vaihdon toiseksi vanhimmalle. Nyt käyvät molemmat lapset samalla fyssarilla. Ihan mielettömän ihana juttu mulle itselleni!! Helpottaa niin paljon kaikkea. Sitten me käytiin neidin kanssa ihan kahdestaan kampaajalla. <3 Nyt on molemmilla sitten ihan lyhyet hiukset. Neidillä oli puoleen selkään ulottuvat hiukset ja nyt ne on olkapäille. Niin kauniit tuli!! <3 Tuli ihan ison tytön näköinen neiti meille. Omiini olen myös tosi tyytyväinen. Piristää niin paljon omaa mieltä, kun pääsee kampaajalle. Ja mä käyn aina samalla kampaajalla, koska hän osaa oikeesti leikata. Oon käynyt monta vuotta hänen luonaan, laskin, että melkein jo kymmenen vuotta.

Me tehtiin tälle lomalle sellainen systeemi, että jokainen lapsi saa yhtenä iltana valkata jonkun kaikille sopivan leffan ja porukalla sitä katsellaan. Herkkuja ei niihin iltoihin ole otettu, vaan nautittu katselemisesta. Vanhin valkkas High school Musical kolme leffan maanantaina, tiistaina toiseksi vanhin valkkas Rottatouillen ja eilen neiti valkkas High school musical kakkosen.Tälle illalle valkkaa nuorimmainen leffan, joka on kuulemma salaisuus. Ainoastaan toiseksi vanhimmalle hän on sen kertonut. Joten jännityksellä odotamme iltaa.

Huomenna on mieheni yksi lomapäivä ja lapset eilen sanoivat, että voitaisko me mennä elokuviin loman kunniaksi. Vaikka nyt onkin katsottu kotona leffoja, niin ihan kivahan se on mennä ihan elokuviinkin. :D Ja kun päivänäytökset on niin paljon edullisempiakin. Mieheni menee kahden vanhimman kanssa katsomaan Kummelin ja minä kahden nuorimman kanssa Onneli ja Anneli. Saa nähdä kuinka tuo nuorimmainen pysyy paikoillaan.... ;D Huomennahan se sitten nähdään!! Sattui vielä niin mukavasti, että leffat menee ihan lähekkäin, niin ei ole ongelmia odotuksen suhteen. Risto Räppääjä leffaa mietin toisena vaihtoehtona, mutta se meni huonoon aikaan, päädyttiin Onneliin ja Anneliin. Neiti on siitä jo puhunut monta kertaa, eikä nuorimmainenkaan vastaan laittanut. Myös syömään ollaan menossa koko porukan voimin Mc Donaldsiin ja kaksi nuorinta on myynyt omia vanhoja lelujaan ja niillä rahoilla nyt sitten haluavat ostaa jotain uusia tilalle. Ihan tosi kiva niin!! Eli lomailua huomenna tiedossa.

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että sieläkin on viimein päästy oikein kunnon loma tunnelmiin. <3
  Elokuvissa käynti on kyllä kiva irtiotto normi arjesta.
  Tuo on myös aivan mahtava uutinen, että saitte saman fysioterapeutin pojallekkin! :) Varmasti suuri helpotus.
  Kampaaja on todella tärkeä ja ystävään verrattava ihminen naisen elämässä. Mulla tulee tänä vuonna 14 vuotta täyteen yhteistä taivalta luottokampaajan kanssa. :)

  Rentoa perjantaita ja ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa, kun hetken aikaa on saanut vaan olla!! <3 Kyllä tuo leffaan meno on sellainen tosi kiva juttu. Tämä aamu tuntuu piiiitkältä kahden nuorimman mielestä... ;D Onneksi kohta päästään lähtemään, niin ei liian mahdottomaksi meno mene.
   Kyllä oli mahtava juttu, että saatiin fysioterapeutti vaihdettua!! Niin tosi iloinen oon siitä jutusta!! Toivon mukaan lapsenikin siellä tykkää käydä, mutta kyllä mä niin uskoisin. Neiti ainakin niin tosi paljon tykkää siellä käydä.
   Kyllä on ihanaa käydä tutun kampaajan luona!! <3 Hänen kanssaan tulee juteltua kyllä ihan kaikesta... Niinkun hän itse eilen sanoi, että toisten kanssa tulee juteltua muustakin, kun säästä. :) Joten kaikenlaista hänen kanssaan tulee höpöteltyä.
   Kiitos, ihanaa viikonloppua myös teille!! <3

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa teidän elokuvareissu, Onneli&Anneli on niin ihana. Meillä kans Kummeli haluttais nähdä ja R. Räppääjä mut eipä oo kiva elokuviin yskimään mennä niin on siirretty eteenpäin niiden katselu.
  Huima tuo pyykkimäärä! Pesittekö kaikki vaatteet? Vaan kyllähän nuo jutut pyykkiä aiheuttaa.
  Hyvä että fys.ter. vaihtui että jotain helpotusta arkeen.
  Ja kiva että pääsitte piristymään kampaajalle :) Kiva nähdä sitten minkälaiset tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneli ja Anneli oli kyllä ihana!! <3 Tykkäsin tosi paljon, jopa nuorimmainen jaksoi istua ja katella. Mitä hämmästyin kyllä. ;) Oli sellainen leffa, jonka haluan ihan itselleni, kun ilmestyy dvd:lle. Mä mietin tuon leffan ja Risto Räppääjän väliltä, mutta aikataulu sopi paremmin tuon Kummelin kanssa, niin mentiin tuo katsomaan. Eikä kyllä kaduttanut todellakaan!! :D
   Ei pesty, kun petivaatteita, fleecevilttejä ym... Niistä tuli noin kauhea määrä pyykkiä. Toki seassa ihan "normi"pyykit. kyllä sitä vaan kertyy...
   Oli ihana juttu, kun saatiin fyssari vaihdettua!! Josko vaikka nyt sitten helpottaisi sinne meneminenkin. Aika näyttää, mutta enään vaihtoa ei saa tehdä. Joten tällä mennään. Onneksi tiedän, että fyssari on ihana.
   Toiseksi vanhin vähän moitti, että on liian lyhyet hiukset. Mutta muut on kyllä ihan sanoneet, että on hyvät. ;D Joten katsotaan mitä muut sitten sanoo näistä. :D

   Poista
 3. Sinulle ois pikku haaste mietteissä. http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2014/02/eka-kerta-haaste.html :)
  Tee jos huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Mä huomasinkin sen blogistasi, mutta jäi se koko vastaaminen... Mä otan haasteen vastaan ja vastailen jossain kohtaa.

   Poista