sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen riemua


Tänä vuonna löytyi eräästä pienestä puodista maidoton suklaamuna!!!! <3 Siis niin mahtavaa!! Lapseni saivat elämänsä ensimmäistä kertaa syödä pääsiäismunat. Sisällä oli kuulemma lisää suklaata eli tosi tuhti. Mutta kahden nuorimman ilmeet tänä aamuna olivat jotain niin hienoa!! <3 Äiti, äiti me saadaan syödä nää suklaamunat. :D Ihanaa, kun Dammenberg on tämmöisiä tehnyt. Ainoa pikkuinen miinus tähän aamuun oli, että neiti ei meinannut millään malttaa nukkua... Ihan niinkun olis joulua odottanut!! :D Vähän seitsemän jälkeen neiti tuli rapisteleen yllätyksiään alakertaan... ;)


Kahdelle nuorimmalle oli omat puput pesän vieressä odottamassa. Mitäs muuta niihin oli sisään tullutkaan, kun karkkia. :D Onpahan vähän lisää herkkuja, mitä syödä.


Tässä kaikkien lasten pesät, vaikka kaksi vanhinta sanoi, että he eivät halua mitään suklaamunia, niin muutaman munan heillekin nyt ostin. ;) Vanhin antoi kaikki yllätykset nuorimmalle, mutta olipahan mukavaa yhteistä puuhaa heillä.


Jokainen teki omat pesänsä ja niihin oli sitten aamulla ilmestynyt vähän suklaamunia. Meidän lapset eivät voi syödä noita pääsiäismunia ollenkaan, mutta perinteisesti mennään tämäkin asia. Mieheni leipoo aina näistä suklaista mutakakun. :D Pienet kuitenkin niin kovasti odottavat noita munia, että ostamme ne ja saavat ne avata ja ottaa sisällöt. Eikä ne suklaatkaan hukkaan mene tuon kakun muodossa. :)

Oikein iloista Pääsiäistä ihan jokaiselle!!

4 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja! <3
  Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntui maistuvan.. ;)
   Kiitos, samoin sinulle oikein hyvää pääsiäistä!!

   Poista
 2. Oi miten paljon herkkuja. <3
  En minäkään suklaasta välitä. Mies syö suklaat ja minä saan yllärit. ;)
  Nuo pienet hedelmärae karkit ovat omia pääsiäisnami suosikkejani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kiva lapsia yllättää!! <3 Maidottomat herkut meni jo samantien kaupaksi...
   Tuohan kuulostaa hyvältä jaolta!! :) Kyllä niitä pääsiäismunia täytyy olla, vaikka suklaita ei söiskään.
   Mä tykkäsin kans noista pienistä hedelmärakeista, mutta niissä on vehnää, joten nykyään jää syömättä... Mutta herkullisia ne on!!

   Poista