maanantai 21. huhtikuuta 2014

Musiikista

Facebookissa kiertää hauska haaste ja ajattelin tännekin siitä mainita. En kyllä haasta ketään, mutta idea oli siis se, että piti miettiä kymmenen biisiä, jotka on jollain tavalla koskettanut. Jatko-ohje oli vielä, että älä jää miettimään liikaa, niiden ei tarvitse olla suuria tai hienoja. Tässä sitten mun listaa.

Tämä laulu on sellainen, mitä me ollaan käyty tosi paljon serkkujeni kanssa kuuntelemassa, on sanat vaan niin kauniit, että ehdottomasti pääsi mun listalle.
The Road Viimeinen kesä (tätä mä en valitettavasti vaan netistä löytänyt... Laitoin bändin toisenkin hyvän biisin sitten)

The Road Siihen maahan

Tässäkin on sanoma niin ihana, että tämäkin listaltani löytyy. Ensimmäisen kerran oon tainnut kuulla Nokian kirkossa joskus vuonna jotain...
Tämän sanat on kans sellaiset, jotka vaan puhuttelee kovasti.. Ja melodia niin kaunis!
Pekka Simojoki HymniTämä Suvi Teräsniskan Jouluna taas lapsi olla saan on sellainen, minkä neiti opetteli ollessaan vielä vanhassa koulussa. Esittivät sen joulujuhlassaan. <3 Se oli viimeinen joulujuhla siinä koulussa ja neiti niin huonossa kunnossa, että iltaan saakka jännitettiin voiko tyttö osallistua koko juhlaan. Ihan kalposena ja totisena neiti sitten tämän siellä muiden mukana lauloi. Sellainen haikeus aina tulee, kun tätä kuuntelee...Lintu ja lapsi on sellainen laulu, josta mä tykkäsin ala-asteella ite tosi paljon. Nyt neiti opettelee sitä konserttiin esitettäväksi. Kaunis on!!The Sound of Music on mun lempparileffojani ja tottakai Edelweiss. <3 Niin kaunis!! Christopher Plummerin laulamana paras. Kyllä Julie Andrew laulaa myös kauniisti leffassa. Elokuva oli puhutteleva, mutta myös musiikki siinä oli upea. Luin myös sen kirjan, että kuinka perheelle kävi. Pitihän se tietää.Leif Wagerin Romanssi, ihana!! <3 Meille soitettiin häissä tämä laulu, kun me käveltiin seurakuntatalolla omille paikoillemme. Ikimuistoinen hetki! <3Iina Kangasharjun esittämänä Lintu. Tätä meidän neiti soittaa kanteleella ja soitti vuosi sitten kevätjuhlassakin. Tykkään, varsinkin kanteleella soitettuna!! <3Deliverancen You still smile oli sellainen biisi, mitä me kuunneltiin mieheni kanssa silloin, kun aloimme seurustelemaan. <3 Ei siis tarvitse varmaan sen enempää avata... ;) Mieheni vaan kuunteli silloin kovin raskasta musaa, mutta tämä herkkä laulu löytyi niiden keskeltä.
Et Ceteran Kertokaa biisi on uusin tuttavuus mulle. Sanat kolahti... "...kertokaa, köyhät kuulla saa, ilosanomaa ja nälkäisetkin ruokitaan. Kertokaa, sairaat paranee, rammat kävelee on valtakunta Jumalan päällä maan..."


Tässä siis mun listaa. :) Minkälaiset laulut on teitä muita koskettanut jollain tavalla?

Oikein mukavaa Pääsiäismaanantai-iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti