keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kaikenlaisia juttuja


Kevät on jo pitkällä!! <3 Ihanaa, kun on valoa, vaikka välillä onkin rakeita ja räntää sadellut. Sitä vesisadetta olisin kyllä kaivannut, mutta eipä ole näkynyt... Josko joku päivä sellainenkin yllättäisi!! :) Siitepölyt kun ei ole kivoja kavereita...

Meillä on tapahtunut paljon ja kaikenlaista. Tosi kivoja ja ihania juttuja, mutta valitettavasti myös niitä ei niin kivoja juttuja... Onneksi kaikesta on selvitty ja nyt iloisella mielellä eteenpäin!! :)

Synttäreitäni juhlittiin eräänä sunnuntaina ja vietettiin perheen kanssa koko päivä!! <3 Mieheni teki ihanaa ruokaa ja käytiin polskuttelemassa kylpylässä. Kyllä meinaan piristi tosi paljon mieltä!! Lapset olivat aivan innoissaan, nuorimmainenkin haluaa aina laskea isosta liukumäestä ja hyvin se sujuikin toiseksi vanhimman kanssa. Ihan yksin ei vielä voi laskea, onneksi hän itsekin sen asian on ymmärtänyt. Lämmin ja iso kiitos Mintulle ihanasta synttäriyllätyksestä!! <3

Viime sunnuntaina me oltiin vanhimman ripari-infossa ja siitäkös meinaa iskeä pienoinen stressi, kun pitäisi ne juhlat saada aikaan... Huh!! Nyt on kutsukortti tehtynä, mutta ei kyllä mitään muuta... Onneksi sentään vaatteita on osalle jo ostettuna, itselläni vaan ei ole vielä mitään. TOIVOTTAVASTI jo pian löytyisi!! Se on aina niin kamalan vaikeeta... Eikä viitsisi kovin paljoo maksaakaan, kun eipä niitä juhlavaatteita montaa kertaa tule käytettyä. Tälle kesälle kyllä löytyy muitakin juhlia, joten sinänsä hyvä aika ostaa! :) Vähän reilu kuukausi aikaa rippijuhliin.... Jännitystä siis ilmassa, että kuinka saadaan kaikki hoidettua!!

Nyt alkaa kotona suuri raivausoperaatio.... Miehelleni täytyy saada jonnekin nurkkaan työpiste ja vanhin haluaa tulla alas nukkumaan. Hänelle välillä nuo rappuset tuottaa vaikeuksia kävellä, niin kokeilemme nyt tämmöistä ratkaisua. Sitten meinaamme laittaa miehen toimiston kokonaan pois, joten pienoinen urakka siinäkin, että mihin kaikki saadaan mahtumaan. Suurin osa varmastikin tavaroista lähtee kokonaan pois eli jäävät tavarat varmasti mahtuu tänne kotiin. Keittiön jo sain kuntoon!! :) Se on jo paljon se!! :D Tänään vähän lisää raivataan ja laitetaan eteenpäin iso määrä tavaroita. Eipä ihminen ihan kaikkea tartte!! Onneksi syksyllä tehtiin muutto ja silloin iso kasa tavaraa laitettiin pois. Mutta kyllä sitä varmasti vielä sellaisia tavaroita löytyy, mitä ei tänne jää!!

Oikein ihanaa keskiviikkoa ihan jokaiselle!! <3

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että siellä alkaa asiat taas muuttua aurinkoisemmaksi! <3
  Vaatteita ei kannata stressata juhlien suhteen. Itse en muistaisi muiden vaatteita ellen kuvista katsoisi. Tärkeintä on tunnelma ja hyvä tarjoilu. Enemmän ihmisiä kahvipöydän antimet kiinnostaa kuin äidin tai kenenkään muun vaatteet. Jälkeenpäin muistellaan tunnelmaa. Ei asukokonaisuuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä asiat tästä pikkuhiljaa!! :) Lisää uutta pohdittavaa, mutta ei ollenkaan huonoon suuntaan, vaan parempaan. Katsotaan mitä seuraavaksi tapahtuu.
   Niin mä yritän ajatella!! Kiitos ihanista tsempeistä!! <3 Josko vaikka nyt viikonlopun aikana saataisiin kutsukortit kirjoitettua ja postiin laitettua. Olisi yksi homma valmiina! :) Yhden kakun meinaan tänään leipoa ja huomenna äitienpäivän kunniaksi sitä maistellaan, josko vaikka löytäisi tiensä juhlapöytään.
   Mukavaa viikonloppua teille!! <3

   Poista
 2. Ihanaa kevättä teille! Kovasti kuulostaa olevan urakkaa tiedossa! Tsemppiä raivauksiin ja muutoksiin! Tosiaan ylimääräistä tavaraa tuntuu kertyvän ihan liiankin paljon. Mieheni tykkäsi säilyttää kaikkea "ehkä tätä voisi joskus käyttää" periaatteella, mutta itse olen alkanut nauttimaan tavaroiden pois saamisesta.
  Ihanata viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lotta!! <3
   Kyllä ihan sama fiilis täällä, että ihanaa, kun saa tavaroita pois. Pääsee eroon kaikesta ylimääräisestä. Ja kun tuon raivaushomman on saanut ihan loppuun saakka, niin ihan varmasti tulee hyvä mieli! :) Nyt on olkkari saatu melkein valmiiksi. Äitini kanssa vaihdetaan päikseen yhdet kaapit. Saa taas uutta tänne! :D Nää kaupat on aina hyviä!! Edullisia ja saa uuden näköistä kotiin. Vaihtelua! :D
   Oikein ihanaa viikonloppua teille!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Oikein aurinkoista viikonloppua myös sinulle!! <3

   Poista
 4. Täällä samaa hommaa, esikoisen rippijuhlat lähestyy, tosin vasta heinäkuussa. Ja kaikille tarvitsisi hommata juhlavaatteet ja kengät. Apua. Mistä rahat kaikkeen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niissä oma hommansa on järjestää... Samaa tässä oon miettinyt, että mistähän sen rahan kaivaa. Mutta kun itse tekee paljon, niin siinä säästää ruokakuluissa. Tosi ihanaa on kyllä nähdä sukulaisia ja ystäviä!! <3 Toivottavasti ehtis edes vähän aikaa jutellakin!! :)

   Poista