perjantai 12. syyskuuta 2014

SeaLife reissu


Vihdoin mä sain tämän postauksen loppuun saakka tehtyä!! :) On ollut sellaista hulinaa, että en ole juttua edes loppuun saakka ehtinyt tehdä. Pieniä ajatuksia vaan.
Päästiin viime viikonloppuna tekemään ihana irtiotto koko perheen ja ystävien voimin!! <3 Lämmin kiitos Mintulle ja miehelle seurasta!! <3 Oli niin ihanaa pitkästä aikaa nähdä!! Ollaan kyllä moneen kertaan yritetty nähdä, mutta aina tullut jotain esteitä puolin ja toisin. Vihdoin tämä päivä tuli!! <3


SeaLifessa päästiin näkemään vaikka minkälaisia mereneläviä. Meidän kaikki lapset tykkää tosi paljon uimisesta ja veden elävät kiinnostaa tosi paljon. Myös siis isot pojat viihtyivät reissulla tosi hyvin. Meidän edellisestä kerrasta on tosi, tosi monta vuotta aikaa. Mietittiin, että nuorimmainen on tainnut olla ehkä yhden vuoden ja nyt eskarilainen. Eli siis viisi vuotta sitten. Kyllä oli nuorimmaiselle elämys!! :) Hän melkein juoksi paikasta toiseen, kun vauhtiin pääsi. Alkuun oli vähän jännittävää, kun siellä on niin hämärää. Mutta nopeasti tottui ja oli ihanaa nähdä erityisesti hänen riemunsa. Mutta tosi iloisia olivat ihan kaikki lapset!! :)

Meduusat oli kauniin näköisiä tuon valon kanssa
Hienosti oli paikassa ajateltu myös pyörätuolilla kulkijoita, avustajana pääsin myös edullisemmin sisäänkin. Tosi hienosti päästiin joka paikkaaan ja lähelle ikkunoita katsomaan. Satuttiin myös sopivaan aikaan ja pääsimme seuraamaan yhden altaan ruokintaa. Siinä altaassa oli varmastikin koko porukan suosikki, Mussukka niminen hai. Kun ruokaa rupesi putoilemaan altaaseen, niin Mussukka meni ihan vedenpinnalle ja yritti sieltä saada ruokaa jo. Saimme kuulla myös erittäin kattavan tietoiskun samalla. Viikonloppuisin ruokintaa pääsee seuraamaan kahdesta paikasta ja itse emme menneet ollenkaan tunneliin sitä katsomaan. Mutta paikka oli todella loistava ja hienosti nähtiin koko porukka se.


Ja kun itsellä oli hyvää seuraa, niin eipä se päivä olisi paremmin voinut sujuakaan!! <3 Oli ihanaa nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Kyllä nuo irtiotot antaa aina jaksamista arkeen!! Viimeisessä huoneessa oli ihana talvinen tunnelma, josta tottakai meille Mintun kanssa tuli mieleen JOULU!! <3 Ajatuksia joulusta tulvahti heti mieleen. Oli kyllä ihanaa!! Eikä tässä enään sinne jouluun niin kovin pitkä aika olekaan. Miehille tuli mieleen avantouinti, jonne itseäni ei saa kyllä millään. Tänä kesänäkään en käynyt kokokaan uimassa, ainoastaan jalkoja kastelin. Joten avanto ei olisi mun paikka. Molempia miehiä tuntui kyllä se aihe kovastikin kiinnostavan. Pieniä tuliaisia sitten ostimme sieltä, kun päästiin kierros loppuun saakka. Meidän kolme vanhinta osti itselleen pehmolelut ja nuorimmainen valkkas sukeltajan ja rauskun. Löytyy myös edullisia ostoksia tuolta kaupasta. Itse ostin kahdelle nuorimmalle joulukalenteriin jo pienet jutut. Niistä sitten lähempänä joulua enempi.
Näin ihana reissu siis meillä oli viime sunnuntaina!! <3 Tänä sunnuntaina on tarkoitus lähteä kirppiskierrokselle. Hiukan erilaista irtiottoa se siis.

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!!! <3

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa, että oli tosi onnistunut reissu. Aina välillä pieni irtiotto arjesta tekee kyllä niin hyvää.
  Hyvää viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana reissu!! <3 Kyllä ne pienet irtiotot on tosi tarpeellisia, että taas jaksaa arkea. SeaLife kun vielä sellainen paikka, missä viihtyy niin pienet kuin isotkin.
   Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne!! <3

   Poista
 2. Teidän kanssa oli tosi ihanaa viettää aikaa! <3 Kiitos vielä kerran seurasta ja mukavista tuliaisista jotka esittelen blogissa lauantaina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon itsellenne!! <3 Oli ihana nähdä!! <3
   Olepa hyvä!! Kiva, jos olis mieleiset!! Iso kiitos itsellesi tuliaisista!! :)

   Poista