maanantai 1. syyskuuta 2014

Syyskuun ensimmäinen

Niin se on vaihtunut syyskuu. Kovaa vauhtia siis mennään kohti joulua!! <3 Meidän perheessä jo kovasti sitä odotellaan ja valmisteluita on tehtynä. Lähinnä joululahjoja ostettuna. Töistä löytyi muutamia kivoja pieniä juttuja, joita voi sujautella paketteihin.

Lyhyet kuulumiset vielä tänne, ennenkun siirryn taas tuonne joulublogini puolelle. Toki varmasti tulee hetkiä ja tilanteita, kun tännekin tulee kirjoiteltua. Mutta pääsääntöisesti siis tuolla toisessa blogissa hääräilen.
Meillä neidillä löytyi niitä tulehduksia nivelistä ja nyt huomenna aika suupolille sekä reumapolille. Reumapolia ei ollut alunperin tarkoitus huomiselle, mutta kipua ja turvotusta niin paljon, että hoitaja antoi sitten samantien ajan myös sinne. Joten siellähän sitä aikaa kulutellaan taas.... Viime viikolla vaan kaksi reissua. ;) Luultavasti ainakin muutamaan niveleen laitetaan kortisonia ilman nukutusta. Meidän neiti niin reippaana antanut laittaa sitä hereillä ollessakin. Kuulemma tuntuu nukutus niin kamalalta. Huominen siis näyttää, että mitä tapahtuu!!

Itselläni töitä jatkuu vielä tämän ja ens viikon ja sitten mietitään asioita uudelleen. Suunnitelmat ihan tosi auki, mutta katotaan. Opiskelusta mä niin tosi paljon haaveilen, mutta tällä hetkellä se ei ole edes vaihtoehto. Sitä haavetta pidän yllä ainakin vielä toistaiseksi, niinkun useamman vuoden jo tähänkin mennessä. Mä uskon, että senkin aika koittaa ihan varmasti jossain kohtaa. :)

Arki pyörii suht omalla painollaan.... Mitä nyt isovanhempia ja veljeni perhettä vähän tähän apuun tarvitaan. ;) Että tää paletti toimii edes jollain tyylillä. Miehen pari työreissua kans samaan syssyyn, mutta onneksi niitä on todella vähän, ei voi todellakaan valittaa, että niitä olisi paljon!!!!!

Nyt toivottelen oikein ihanaa syksyä ihan jokaiselle ja tervetuloa toisen blogini puolelle!!! <3 Täällä näkyillään kyllä kans jossain kohtaa ihan varmasti!!

10 kommenttia:

 1. Ihana tunnelmakuva! :)

  Tytölle tsemppiä! Hän kuulostaa olevan reipas lapsi.

  Pidän peukkuja, että pääsisit jossakin vaiheessa opiskelemaan. Haaveet ovat tärkeitä! :)

  Mukavaa alkanutta syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Tyttö suoriutui tänään niin todella hienosti reumapolikäynnistä!!! <3 Aivan mahtavaa!! Kortisonipiikit olivat onnistuneet taas hyvin laittaa ja nyt toivomme hyvää apua niistä.

   Kiitos!! :) Kyllä mä pidän tästä haaveestani kovasti kiinni. Olis niin ihanaa, kun vielä joku päivä pääsisin opiskelemaan. Motivaatio olisi todellakin nyt kohdillaan. ;) Nuorempana sen arvoa ei osannut ymmärtää. Toki silloin nuorena ei osaa sitä omaa alaansa niin kovasti tiedostakaan. Niin kovin nuorena tarttis jo tietää, että mitä aikuisena haluaa tehdä.

   Oikein mukavaa alkanutta syksyä myös sinulle! :)

   Poista
 2. Tsemppiä polikäyntiin. Meilläkin on huomenna reumapoli.. :) toivon että saadaan taas hyviä uutisia eikä lääkkeenoton harveneminen ole aiheuttanut takapakkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Kyllä oli tyttö taas niin reippaasti antanut piikit laittaa!! <3 Leukanivelpunktio aikaa joudutaan odottelemaan lokakuun puoliväliin saakka.... Toivon mukaan ei kovin kipeäksi tyttö tule. :(
   Mä unohdin sun blogiin kommentoida ja kysyä, että mille päivälle joulukuuta teillä on poliaika? Kun me saatiin pojalle aika jo joulukuun alkuun.
   Ihanaa oli kuulla, että teillä oli noin hienoja uutisia reumapolilta!! <3

   Poista
  2. Teillä on kyllä todella reipas tyttö. :) Toivottavasti kipua ei kamalasti ilmaannu, kurjaa kun joutuu odottamaan. :/
   Joulukuun toinen meillä taisi olla uusi aika. :)

   Poista
  3. Kyllä on reipas tyttö!! <3 Mutta ei se kipuilu ole kovinkaan kivaa.... :( Ja se vierestä seuraaminen on kurjaa kans.
   Meillä oli vasta joulukuun 9. päivä. Päästään mun toivomalle lääkärillekin. ;)

   Poista
 3. Tsemppiä reippaalle neidille tutkimuksiin ja piikityksiin ♡♥♡
  Hyvää syksyn alkua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Kyllä tyttö on vaan niin reipas!! Ei voi muuta sanoa!! Tänään oli kaksi piikkiä saanut ja totes mulle, että vähän se piikki vaan nipsas, ei tuntunut paljoo. Nyt kortisoni kipua hoidettu särkylääkkeillä ja kylmällä. Huomenna toivon mukaan jo helpottaa ja alkaa taas toipuminen! :) Kunhan saa tyttö nyt nukuttua, niin huomenna ihan varmasti parempi päiväkin.
   Kiitos, samoin sinne!! <3

   Poista
 4. Kerrohan, jos tarvitte apua lastenhoidossa. Toivottavasti menee hyvin tämän päivän poli-käynnit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!! <3
   Kyllä sujui tänään tosi hienosti!! Niinkun tuossa kommenteissa oon jo kirjoitellutkin. Mutta niin ihanaa, kun näin äkkiä se aika järjestyi!! Niin mahtava juttu!! Koko viikonloppu meni vähän siihen, että kävely oli aika tuskaista ja jalkaa särki. No eipä ihme, että särki, kun oli niin kovin turvoksissa.
   Onneksi tänään meni kaikki hyvin!! <3 Ja neiti oli todella reipas!! Kyllä itseäni hirvittäis se piikin laittaminen, mutta neitiä ei juurikaan. Kai hän on huomannut sen, että siitä saa niin ison avun, että pienen kivun siinä kohtaa kestää. Kun muutenkin niin kipeä on.... Nyt toivon mukaan saadaan nauttia kivuttomasta ajasta!! <3

   Poista