sunnuntai 24. elokuuta 2014

Syksyn juttuja

Syksy on saapunut jo selvästi. Kelit ovat hiukan viileämpiä ja takkejakin on kaivettu jo esille. Yhtenä iltana oli kaunis kuutamo, josta piti ottaa kuvaa. Ensimmäiset flunssat on selätetty ja ensimmäiset lääkekuurit syötynä.... Toivon mukaan ei kovastikaan tartte myöhemmin näitä tauteja potea. Nuorimmainen kipeän oloinen kyllä edelleen, joten hän jää huomenna kotiin.

Huomenna juhlistetaan neidin kaverisynttäreitä, kyllä niitä onkin odotettu!! :) Kavereista muutama kipeenä, mutta niinhän se tässä on tuntunut olevan, että moni sairastaa. Onneksi suurin osa kuitenkin pääsee mukaan!! :) Ohjelma on yritetty tehdä sellaiseksi, että mieheni siitä selviää. Neidillä kun oli toiveena kynsienlakkausta, korujen tekoa ja kasvomaalausta. Kasvomaalaus onnistuu mieheltäni todella paljon paremmin, kun multa. Mutta nuo kaksi muuta on hiukan haasteellisempia juttuja. ;) Mä itse mietin, että jos mä ehtisin töistä sinne lakkaamaan neitien kynnet. Korut tuokin oman haasteensa, mutta eiköhän siihenkin jotain keksitä. :)


Kovasti tässä oon jo joulutori juttuja hoidellut ja miettinyt (syyskuun puoliväliin mennessä on jo haku). :) Luulin, että tänä vuonna ei pääse Tallipihalle, mutta onneksi sainkin toisenlaisen tiedon, joten sinne siis suunnataan joulukuussa. Toivon mukaan saan Itsenäisyyspäivä viikonlopun varattua. On siis suunniteltu vaikka mitä tehtäväksi. :D Saa nähdä, että mitä sitä taas ehtii toteuttaa. ;) Tänä viikonloppuna on tehty kaksi pipoa ja kaksi ontelokuitukoria sekä yksi villasukka. Ontelokuitukoreihin ajattelin, että vois laittaa sisälle jotain. Mietinnässä vaan, että mitähän se olis.... Siis ajattelin, että joku voisi ostaa ihan valmiin lahjan. Ja pakkastakin tarttis kestää. ;) Tuikkukynttilöitä mulla oli viime vuonna, mutta ei noihin isoihin voi niitä laittaa. Omenat näyttäis tosi kivalta, mutta eipä niitäkään voi sinne mukaan ottaa. Mietin siis vielä tätä asiaa!! :)

Nyt meen pientä potilasta hoitamaan!! <3 Huomenna taas arki alkaa ja viikosta tulee tosi rankka... Mutta päivä kerrallaan eteenpäin!! Tulevaan viikkoon mahtuu kaksi labraa (toinen täytyy käydä sairaalalla ottamassa), yksi reumapoli, yksi palaveri koululla, neidin kaverisynttärit, iltapalaveri poikien sählykerhon ohjaamisesta, miehen työreissu, kolme fysioterapia reissua, isojen poikien parturit pitäis johonkin koloon kans mahduttaa ja neidin testiuinnit. Jos vaikka neiti pääsis uintiryhmään, olis tosi hieno juttu!! :) Kun se olis liikuntamuodoista ehdottomasti paras. Joten tästä on hyvä lähteä rakentamaan ens viikon palapeliä.

Lämpimästi tervetuloa uudelle lukijalleni!! <3

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Mitäs jos laitat sinne koriin tavallisia pöytäkynttilöitä tai niitä sun bambu tiskirättejä? Entäs paperi päällysteiset makeiset. Nehän on joulun kova hitti aina. :)
  Voimia uuteen viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pöytäkynttilät olis kyllä hyvä idea!! :) Bamburättien kanssa vois laittaa vaikka jotain pesuainetta ym. Hyvä idea sekin!! Kiitos Minttu!! <3
   Paperipäällysteisiä makeisia en ehkä uskalla laittaa, kun makea puoli on siellä tosi tarkkaan määritelty, että mitä saa laittaa ja mitä ei. Ymmärrän tietty, kun pihapiirissä on suklaakauppa. Mutta lahjakoreihin ajattelin niitä laittaa. :)
   Kiitos paljon!! <3 Mukavaa viikkoa sinne!! <3

   Poista
 2. Pikaista parenemista sinne teillekkin, täällä myös sairastellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! <3 Pikaista paranemista myös sinne!! Kyllä sairastaminen on tosi tylsää. :(

   Poista
 3. Toisena sukantekijänä kysyn, että miten sä hinnoittelet sukat ym neulomukset ? Iso kiitos, jos viittit kertoa jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hinnoittelen vähän sen mukaan, että mitä lanka maksaa ja minkä verran sitä menee sekä mietin, että mitä mä olisin valmis maksamaan itse niistä. Mitään suuria hintoja meillä ei koskaan ole, kun on mukavaa saada jotain kaupaksikin. ;) Aikuisten villasukkien hinnat on 12€ ja siitä ylöspäin. Mä kun en osaa ite tehdä mitään kuvioita, vaan ihan perus sukkia. Pipot ovat helpoilla ohjeilla myös, joten hinnat 10€-15€, riippuu kans langasta. Tässä nyt vähän mun hinnottelua. :) Villasukkia menee joka kerta kaupaksi, oli kesä tai talvi. Nyt täytyis urakoida muutamat miesten sukatkin, kun niitä kysellään tosi paljon, mutta niitä vähempi oon tehnyt... Joka kerta ihan kaikki miesten sukat menneet.

   Poista