keskiviikko 6. elokuuta 2014

Neidin herkkuvaihto pakettiNäin ihana paketti löytyi tänään meidän postilaatikosta!!! <3 Iso ja lämmin kiitos neidin puolesta Jennalle, joka tämmöisen paketin on kasannut.
Paketista löytyi hedelmäaakkosia iso pussi, 5 kpl Muumi-tikkareita, hiuspompuloita ja pinnejä sekä ihana heppakortti. Neiti ei meinannut millään malttaa odottaa, että mä saan kuvan otettua. ;) Meinas hävitä karkit jo odottajan suuhun ja hiuspompulatkin oli jo avauslistalla. Onneksi nyt kuitenkin sain kuvan otettua ehjistä ja avaamattomista pakkauksista. :D Huomenna meillä alkaa koulut, niin hiuspompula on siihen heti varattuna, vaatteiden vieressä odottaa huomista aamua.
Sattui paketti vielä sopivalle päivälle, kun neidillä tänään synttäripäivä. :) Oli siis aivan nappijuttu tämä!!
Iso kiitos Jenna ja oikein mukavaa loppukesää sinulle!! :)

10 kommenttia:

 1. Hih, hyvin sattui. :) Sai neiti synttäri namit juuri sopivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sattui tosi sopivasti!! :) Niin onnellinen neiti oli, kun sai oman paketin. Tarkkaan nää hommat on laskettu, kun neiti sanoi, että niin, tää oli mulle nyt, kun nuorimmainen sai kerran pakettivaihdon, kun hän ei saanut. ;) Nyt siis tasapeli tässä hommassa. :D

   Poista
 2. Olipas ihana paketti. Pampulat ja pinnit tulee aina tarpeeseen ja niin taitaa tulla myös herkut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli tosi ihana paketti!! Joo, noita pompuloita ja pinnejä ei ole koskaan liikaa!!! Juuri taas pamahteli useampi rikki, eipä ne määräänsä enempää kestä. Nyt on taas sitten uusia! Eikä ne aina välttämättä tallessakaan pysy..... Herkut uppoo aina. ;)

   Poista
 3. Oletteko jo invisibobblea testanneet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti vielä jemmaa sitä, kun se näyttää niin kauniilta. ;) Meinas, että laittaa vaan käsikoruksi. Sanoin, että kyllä me voidaan se hiuksiin laittaa. Mä en saanut lupaa siihen vielä koskea... Mutta josko mä vaikka joku kerta. :D

   Poista
  2. Hi, hi, täytyy tunnustaa, että minäkin jemmasin ekaa pakettia jopa pari viikkoa ennenkuin raaskin ottaa käyttöön. :)
   Nyt en muita käytäkkään. ovat niin hyviä ja kestäviä. ;)

   Poista
  3. :D :D Mä yritin kans neidille sanoa, että kokeillaan. Hän ei raaskinut, kun se on niin hieno. :) Ehkä se jossain kohtaa ajatuskin muuttuu tähän.

   Poista
 4. Ihana paketti tytölle saapunut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli tosi ihana paketti!! <3 Neiti oli niin tosi iloinen!! :)

   Poista