tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mun ikioma

Nyt mulla on ihana ikioma värityskirja!!!!!! <3 Voi että oon niin onnellinen!!! Tosi kauan mä näistä oon haaveillut ja facebookissa ihaillut muiden kirjoja, mutta tänään äitini osti mulle ihan ikioman. <3 Meidän neiti oli mummon ja papan luona yökylässä ja tänään sitten olivat käyneet vähän shoppailemassa, niin äitini oli tämmöisen ihanuuden löytänyt. Pitihän sitä sitten yksi kuva värittää heti. ;) Mieheni laittoi kotona olevat lapset iltapalalle, että äiti sai värittää. :D Vanhimman huoneessa on pöytä tosi hyvässä kohtaa, ikkunan alla ja poika itse pois, niin lainasin hänen pöytäänsä. Aivan ihanaa, mutta todella koukuttavaa puuhaa. ;)
Nyt tässä on vaan vähän sellainen pelko, että kun tää koukuttaa kovasti, niin jää muut askartelut ja joululahjat tekemättä... Mutta täytyy yrittää hillitä hiukan ja tehdä kaikkea sopivassa suhteessa. Kesälomareissulle meinaan kyllä ottaa mukaan tämän kirjani ja kynät. Tämä kirja on postikorttien kokoinen ja kun kuvan saa valmiiksi, niin sen voi tosiaan jollekin lähettää. Näitä nyt on olemassa vaikka minkälaisia ja kokoisia. Löytyy myös sellaisia, mistä saa tehtyä ihan taulunkin. Mutta tämä korttikoossa oleva kirja on tosi ihana ja on helppo kuljettaa mukana minne vaan.
Me juuri äitini kanssa muisteltiin, että mun mummolla oli aina värityskirjoja, kun olin pieni. Mummoni tykkäsi niitä kirjoja väritellä ihan itsekseen, mutta myös minun kanssa. Ja nythän tästä on tehty jotain ihan tutkimuksia kuinka rauhoittavaa ym. on värittäminen. Eipä siis mikään ihme, että mummoni on jo silloin tästä puuhasta tykännyt. :)

Oikein mukavaa tiistai-ilta yötä kaikille!! <3

8 kommenttia:

 1. Mä tilasin Positiivareiden värityskirjan. :) Olen aina tykännyt värittää ja se on tapani rentoutua ja rauhoittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans aina tykännyt värittää!! :) En niinkään tykkää piirtämisestä, koska en vaan osaa... Juuri äidilleni eilen sanoin, että mulla on jäänyt yksi joululahja älyttömän hyvin mieleen ja se on sellainen kunnollinen värityskirja. Oon niin paljon miettinyt, että miksi juuri se, vaikka joululahjaksi on saatu vaikka mitä ja kallista. Mutta tajusin eilen, että siksi, kun nautin värittämisestä ja siinä oli paksut sivut ja kuvat eivät olleet isoja, vaan niissä oli pieniä yksityiskohtiakin. Mutta värittäminen on todella ihana tapa rentoutua!! <3 Tänään väritin jo toisen kortin. ;)

   Poista
 2. Tähän asti mulle riitti lasten värityskirjat, mutta nyt kun näin näitä aikuisten versioita niin pakkohan semmonen oli ostaa.
  Muksuna usein väritin ja vieläkin voin sanoa rentoutuvani värityskirjojen parissa. Aivot lepää ja mieli rentoutuu. Värien sommittelu on kivaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon meidän lasten kanssa yhdessä värittänyt kuvia, mutta oon kärsinyt siitä, kun kuvat ovat olleet niin isoja. ;) On saanut käyttää ihan muutamaa väriä vaan per sivu. Mutta oon tosi paljon niitäkin väritellyt. Ihanaa puuhaa!! <3

   Poista
 3. Voi sä sait jo oman värotyskirjan. Mä eilen just selasin sellaista A4 kokoista Zen-värityskirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sain!! <3 Niin kauan näistä oon haaveillut, mutta nyt sellaisen sain. Noita zen värityskirjoja on monessa kaupassa täälläkin. Tuo korttikirja oli aivan ihana!! <3 Toivottavasti sä löydät myös omasi!! :)

   Poista
 4. Minäkin tilasin Positiivareilta aikuisten värityskirjan.
  Nyt vain odottelen sellaista aikaa, että ehtisin värittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihanaa puuhaa!! <3
   Mä en ole ehtinyt kans vielä montaa kuvaa värittää, mutta onneksi tämä ei häviä mihinkään. :) Niin ihanan rentouttavaa tää kyllä on!!

   Poista