tiistai 23. kesäkuuta 2015

Särkänniemen reissu

Tässä suuri kuvapläjäys Särkänniemen Koiramäki puistosta. :D Päästiin tosiaan kolmeksi tunniksi ilmaiseksi Särkänniemeen ja tokihan me se käytettiin, vaikka vettä satoi ihan koko ajan. Laitettiin kumisaappaat ja gore-tex tai sadevaatteet, niin hyvin pärjättiin. :) Isot pojatkin halusivat matkaan mukaan. Suunnitelmissa meillä oli alunperin niin, että jokaiselle lapselle oli kysytty kaveri mukaan ja oltaisiin ostettu loppupäivällekin rannekkeet, mutta eipä siinä ollut nyt mitään järkeä. Kolme tuntia vesisateessa oli ihan sopiva aika, eikä lapsetkaan ollenkaan vastaan laittaneet, vaikka sieltä pois lähdettiin.
Itse en välitä noissa laitteissa kieppua, mutta tuo Koiramäki puisto oli sellainen, minne halusin ja nuorimman kanssa siellä kierrettiin ihan rauhassa. Hän nautti siitä ihan todella paljon!! <3 Mieheni kävi sillä aikaa muiden lasten kanssa Koskiseikkailussa useampaan kertaan. Nuorimman pituus ei sinne riittänyt ihan, jäi parista sentistä vajaaksi. Siitä meinasi pieni harmi tulla, mutta sitten me mentiin ihan kahdestaan tuonne Koiramäki puistoon, niin harmit unohtui. :) Käveltiin ihan rauhassa ja katseltiin eläimiä ja ihasteltiin taloja, nuorin ihasteli joutsenia kovasti. Itse olisin ehkä kaivannut vähän suurempaa aluetta ja vähän enempi katseltavaa. Hienoja on ne kaikki rakennukset mitä sinne on tehty. Niistä tykkäsin ihan tosi paljon!! Vanhanaikaiset rakennukset on mun ihan lemppareita. Isompia puisto ei ihan kauheesti houkuttanut, mutta nuorin tykkäs tosi paljon!! Vanhin halusi kuitenkin tulla katsomaan sinne possuja ja kaksi keskimmäistäkin halusi nähdä minkälainen se paikka oli, mutta mieluummin he kieppuivat laitteissa. ;) Meidän nuorin ei ihan kauhean hurjapää ole, joten hänen kanssaan me sitten kierrettiin siellä rauhassa ja sitten käytiin Angry Birds puistossa. Rekkarallissa ja taikajoessa hän kävi myös. Sain kovasti houkutella häntä noihin laitteisiin, mutta ajattelin, että eipä se mikään pakko ole mennä minnekään. Käytiin hänen kanssaan kahdestaan taikajoessa ja kanttiautoissa. Nää on sellaisia laitteita, joihin itsekin tykkään mennä. Sopivan rauhallista menoa! :) Taikajokeen nuorin halusi mennä koko perheen voimin ja niinhän kaikki sinne suostuikin tulla. Kanttiautoissa oli pikkuveljen kanssa myös isot veljet, juuri sopivasti mahduttiin nelistään yhteen autoon.
Käytiin porukalla myös akvaariossa ja akvaarion viereen oli tehty Ransu näyttely. Siellä oli kuvia, kun Karvakuonoilla oli se laiva. Enään en muista nimeä, mutta muistan telkkarista sitä katselleeni. Akvaario on sellainen missä meillä tykkää aina kaikki käydä. Vesi kun elementtinä on sellainen, mikä houkuttaa lapsia kovasti. Isot pojatkin saattaa innostua vieläkin uimisesta järvessä. :D Tosin ihan jääkylmään veteen eivät halua mennä, että hiukan pitää olla lämpösempää.
Päivä oli meillä tosi kiva, vaikka vettä satoikin, ei annettu sen haitata ollenkaan. :) On niin mukavaa, kun mennään yhdessä perheenä!! Vielä toistaiseksi isot pojatkin lähtee mukaan, mutta kyllä tänä kesänä on molemmilla ollut jo niin omat menot, että kauaa eivät meidän mukaan enään lähde. Niin se aika kuluu... Ihan huomaamatta... Mutta ihan mukavaa se on, kun kasvavat ja heille tulee omat mielenkiinnon kohteet ja omat ystävät. Se on kuitenkin tosi tärkeä juttu!! <3
Oikein mukavaa kesäkuuta jokaiselle!! <3

5 kommenttia:

 1. Tuo parin sentin puuttuminen laitteisiin pääsyssä harmittaa aina.
  Onneksi muuten oli sitten kiva päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntui harmittavan, mutta onneksi harmit pyyhkiytyi nopeasti pois!! :) Poika ei ole mikään hurjapää, niin tää ei sitten loppupeleissä haitannut ollenkaan. Kyllä porukalla puuhaileminen on niin mukavaa!! :)

   Poista
 2. Minkälaisia ne kanttiautot on? Mietin että onkohan sama josta itekkin särkässä tykkäsin, kun en oikein noista laitteista etenkään hurjemmista välitä. ;) Koiramäki puiston haluaisin kyllä tänä kesänä päästä katsomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanttiautot on sellaiset, jotka kiertää kallion päällä omaa reittiä. Niissä autoissa on katot ja edessä ja takana penkit ja ratit. Menevät aika hitaasti... Mutta kauniit järvimaisemat on siellä kallion reunalla. :) Tykkään!! Eikä tuo Taikajokikaan yhtään huono juttu ole. Riittävän rauhallista myös.

   Poista
  2. Joo, kanttiautot oli se laite josta minäkin tykkäsin. :)

   Poista