tiistai 12. tammikuuta 2016

Kissoja kutomalla
Mä löysin ihanan ja tooodella helpon ohjeen kissojen tekemiseen. :) Näitä tässä oon jaksanut flunssapöpöjen seassa tehdä. Haluan opetella myös amigurumeiden virkkausta ja jonkun muunkin mallinen pehmolelu olis kiva opetella. Mulla on ajatuksena, että näitä kissoja laitan joululahjaksi muutamalle lapselle, mutta joulun alla vien omaan terveyskeskukseen tai sairaalan lastenpäivystyksen aulaan lappu kaulassa, että lapset saavat siitä napata matkaansa. :) Koska lastenpäivystys voi olla pienelle pelottava paikka (ainakin meillä oli), mutta ei välttämättä johda kuitenkaan matka sinne osastolle asti. Josko tuollainen pieni kisu toisi pientä iloa ja helpotusta kurjaan tilanteeseen. Katotaan kumpaan paikkaan näitä huolitaan ja kumpaan paikkaan päädyn viemään. Idea tähän tuli fb:n yhdestä ryhmästä.

Tässä linkki ohjeeseen minkä mukaan näitä tein:


Kisuilta puuttuu vielä silmät ja rusetit, mutta silmät vähän mietinnässä vielä, että minkälaiset niistä tekisin vai teenkö ollenkaan... Toisaalta lapset kovasti niistä tykkää, jos on silmät. Mietin vielä, mutta onhan mulla vielä aikaa. :D

Mukavaa tiistaita kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kisuja ♡
  Ihanaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! <3
   Nää oli aika hauskoja tehdä. Lisää tässä koko aika niitä ilmestyy... ;)
   Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!! <3

   Poista
 2. Mul on tuollain kisu niin sillä on ihan "askartelutarvike silmät" laitettu. :) Söpöjä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Näitä oli niin kiva tehdä, että kohta mulla on useampi pentue näitä. :D Mutta josko pääsisivät ilahduttamaan pieniä potilaita. Kiitos vinkistä! Täytyy katsoa josko sellaisia ommeltavia jostain löytyisi. Lapset kun kuitenkin tykkää noista silmistä.

   Poista
 3. Ihania! Kiitos kun jaoit tämän! Heti, kun saan tilkkutäkin valmiiksi alan väkertää tälläisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora!! <3
   Mä niin ihastuin näihin ja kun on vielä helppo toteuttaa, niin ei ollut mikään kynnys aloittaa. Tähän menee hyvin noita jämälankoja. :)

   Poista