sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Mun uusi leluNyt mulla on vihdoin uusi kamera!!!! <3 Voi että oon niin onnellinen!! Vanha kamera oli niin käytetty, että sillä tuli enään epätarkkoja kamalan värisiä kuvia. Perjantaina mieheni kävi tämän mulle hakemassa ja perjantaina ja tänään oon ehtinyt kuvailla. Voi että kuinka mä niin tykkään kuvaamisesta!! <3 Seuraa siis iso kasa kuvia... ;) Tykkään, kun värit ovat ne mitkä kuuluukin ja ovat teräviä. Sisällä ja ulkona testailin ja hyvin näytti pakkasellakin onnistuvan kuvat. Olin meidän nuorimman kanssa ulkoilemassa ja samalla niitä kuvia sitten otin. Oli niin ihana ilmakin!! Näitä kuvia saattaa tänne sitten ilmestyä enempikin, jos vaan ehdin kuvailla. ;P Arkena kun ei meinaa oikein ehtiä, kun ihan normipuuhat, mutta onneksi on näitä viikonloppuja, jolloin saa tehdä jotain mukavaakin.
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kamerasta. :) Täältäkin löytyy canonin järkkäri ja tykätty on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Mun vanhempi Canoni on vuodelta jotain... ;) Siitä mä niin kovasti tykkäsin ja halusin uuden Canonin myös. Mulla on putkiakin jo valmiina, joten siksikin järkevämpää ostaa samaa merkkiä. Mieli tekisi mennä syksyllä kamerakurssille, jossa saisi oppia tämän uuden kameran käytön kunnolla.

   Poista
 2. Canonilla kuvaillaan usein täälläkin. Hyvän lelun olet hankkinut ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Kyllä niin tykästyin. Vanhani tosiaan oli vuodelta jotain... Mutta kivempi pitäytyä tutussa merkissä, niin osaa edes jollain tavalla sitä heti käyttää. Meidän vanhin sitä vähän katseli ja jotain osas neuvoakin, mieheni osaa myös jonkun verran näitä kameroita käyttää. Mutta pakko se on ottaa nuo käyttöohjeet käteen ja vähän siitä opiskella. ;)

   Poista
 3. Hieno kamera! Muistin, että itsellänikin on Canon, mutta se onkin Nikon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Nämä kaksi merkkiähän ne tuntuu yleisimmät olevan. Meidän vanhin sanoi, että heillä on koulussa Nikonin kameroita. Itse halusin tosiaan Canonilla jatkaa, kun edellinenkin oli samaa merkkiä.

   Poista