maanantai 15. helmikuuta 2016

Neidin herkkuvaihto paketti


Me osallistuttiin oikein porukalla herkkuvaihtoon. Nää on kyllä kivoja arjen piristyksiä!! :)
Kiitos Minttu, kun taas jaksoit tämän järjestää! <3 Mintun blogiin pääset

Tämä meidän neidin paketti tuli jo viime viikolla postissa, mutta en voinut antaa sitä avattavaksi, ettei tule pikkuveljelle huuto siitä hommasta, niinkun viimeksi kävi. ;) Paketit siis avattiin tänään yhtä aikaa. Taas tuli kyllä niin oikeaan hetkeen tämä piristys!! <3
Neiti on ollut niin huonossa kunnossa viime viikon ke asti, niin tämä oli aivan ihana juttu!! Neiti saikin todella suuren ja erittäin mieleisen paketin. <3 Paketista löytyi pussi sirkusaakkosia, kaksi askia salmiakkia, 4 Muumi-tikkaria, kaksi Fazerin suklaapatukkaa ja kaksi purkkapakettia. Herkkujen lisäksi paketissa oli todella kaunis kortti, ihanat tarrat ja ihana vihko.
Lämmin kiitos Redrose!! <3 Toit suuren piristyksen meidän neidin päivään!!

6 kommenttia:

 1. Oi mitä kaikkea ihanaa. No siitä voi antaa jo vähän muillekkin nameja kun on noin paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihana paketti ja niin sopivaan päivään. <3 Neiti jo veljille antoi purkkaa. Hieno taito, kun osaa jakaa omistaan muillekin.

   Poista
 2. Heh vähän innostuin kun mietin että pitikö herkut maksaa sen 6€ ja lisäksi ylläri joten pakettiin tuli sitten herkkua kerrakseen. Jos voi veljelle antaa vähän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso ja lämmin kiitos!! <3 Niin piristit kyllä tytön päivää!! On ollut jo kauan taas huonokuntoinen, niin tästä oli todella iloinen. Neiti tosiaan heti jakoi omista purkistaan veljille. Kauniisti tehty. Loput hän otti omaan huoneeseensa jemmaan, kun sanoi, että näitä ei saa kukaan salaa hakea. No ei saakaan!! Kyllä lupa täytyy aina kysyä. :)

   Poista
  2. Hyvä että piristi tyttöä <3

   Poista