maanantai 2. toukokuuta 2016

Vapun viettoa


Meillä oli viikonlopun neidin kummit vieraana. :) Oli oikein mukavaa heidän kanssaan. Saimme kylään myös koiran. Päätettiin, että testataan kuinka lapset kestää koirankarvoja ja hilsettä, eikä siitä kenellekään mitään tullut. Eilen kyllä sitten heitettiin matot pihalle ja siivottiin kunnolla. Mutta niin ihanaa, kun kukaan ei millään tavalla reagoinut. Ja mukavaa nähdä heitä, kun niin harvoin nähdään. Kesälle lyötiin jo lukkoon ajankohta milloin mennään heidän luokseen käymään. :) Kaksi kesälomareissua jo mietittynä. Niitä odotellessa. <3

Me käytiin sunnuntaina mieheni ja kahden nuorimman kanssa kävelemässä vähän vapputorilla. Lauantai-iltana juteltiin vapputorista ja nuorimmainen kysyi, että mikä se on. :D Sanoin miehelleni sitten sunnuntaina, että pitäiskö mennä vähän vapputorilla piipahtamaan. Vappupallo oli nuorimmalle jo aiemmin hankittuna (mikäpä muu, kun Minions ;)), joten sitä ei tarvinnut ostaa. Löysimme kyllä 5 metriä metrilakua toiseksi vanhimmalle ja muutaman tuttikarkin kahdelle nuorimmalle. Nuorin kävi myös onkimassa. Kyllähän se oli elämys varsinkin nuorimmalle. :D Hän sanoi, että haluaa sinne ensi vuonna uudelleen. Neiti nyt ei ihan superinnokas ollut, mutta oltiin kuitenkin nyt katsomassa mikä se on, että lapset tietävät mistä muut puhuu. Itse en oikein perusta siitä, mutta joskus mennään lasten ehdoilla sinne, emme ole siis ainakaan kahdeksaan vuoteen siellä ollut. Pyörätuolin kanssa oli hiukan haastetta kulkea, niin ihan joka kojua ei päästy katsomaan. Mukulakivetyksellä ei oikein päässyt ollenkaan, mutta onneksi osa kojuista oli siinä tasaisemmalla, niin siinä päästiin hyvin liikkumaan. :) Kiva reissu meillä oli pienten kanssa!! :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta kokemukselta lapsille tuollaiset vappuhulinat.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne aurinkoista viikkoa!! :)
   Itse en nyt niin kovasti näistä vapputoreista perusta, mutta kun ei olla moneen vuoteen käyty, niin nyt sitten sinne mentiin. Olihan se elämys heille!! :)

   Poista
 2. Mulla jäi vapputori tänä vuonna väliin, mutta ehkäpä ensi vuonna taas. :)
  Mukavaa toukokuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sinne on mahdollista mennä joka vuosi!! :)
   Kiitos, samoin sinne mukavaa toukokuuta!! <3

   Poista
 3. Enpä ole minäkään vuosikausiin käynyt vapputorilla. Lapsille varmaan mukavaa. Kaunista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näistä lapset tykkää kovasti, itsellä sinne ei niin kovin suurta halua ole. ;) Mutta pääasia, että lapset tykkäsivät!!
   Kiitos, samoin sinulle!!

   Poista