lauantai 17. joulukuuta 2011

Ensimmäinen postaus

Kun Joulu lähestyy kovaa vauhtia, niin mietin (jo pidemmän aikaa..), että pitäiskö laittaa sellainen blogi pystyyn, mitä päivitellä läpi vuoden... Nyt sitten sellainen on tänne laitettuna ja katsotaan, mitä tämä tuo tullessaan. Enempi päivittelemään rupean, kun Joulu on ohi, enkä kirjoittele jouluiseen blogiini. Varmasti paljon ajatuksia, minkälaista on elämä allergiaperheessä ja astmalasten kanssa, myös yksi reumaa sairastava löytyy meidän perheestä ja epilepsiaa sairastava mieheni. Nämä tuovat välillä arkeen oman pienen mausteen. Kenties tunteita ja ajatuksia näihin kaikkiin liittyen... En tiedä... Aika näyttää... Mutta nyt me saamme nauttia Joulusta!! <3 Hiljennymme joulun sanoman ääreen ja nautimme ajasta oman perheen ja lähimpien sukulaisten kesken.

Oikein ihanaa Joulun aikaa kaikille!! <3

2 kommenttia:

 1. Heips!
  Olen kohdehenkilösi, se, jolle laitoit SNY - paketteja. Kiitos niistä. Olet ollut upea SNY. Toivottavasti minä en ole ollut liian vaikea kohdehenkilö.
  Nyt minä alan lukea blogiasi läpi ja lisään sinut listalleni, siis lukulistalle. Se onkin jo melkoisen pitkä. Ja olet aina tervetullut vastavierailulle, vaikka blogini vähän kökkö onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut tosi kiva päästä sinua ilahduttamaan!! :) Ensimmäistä kertaa kun osallistuu tämmöisiin, niin kyllä sitä miettii, että mihin sitä on ryhtynyt. ;D Kun ei yhtään tiedä, että miten kuuluu tehdä. Mulla oli kyllä tosi kiva kevät näiden pakettien kanssa!! Etkä ollenkaan ollut liian vaikea kohdehenkilö. Hyvä oli, kun sai sellaisen listan, missä on toisen mieltymyksiä, niin kyllähän sellaisen pohjalta on hyvä lähteä paketteja miettimään! :)

   Poista