maanantai 19. joulukuuta 2011

Toinen postaus

Hiukan tulee tännekin ajatuksia laitettua... Pakko purkaa ajatuksia vähän niinkun päiväkirjaan, oma olo helpottuu sillä lailla paljon. Nuorimmainen potee korvakierrettä, vaikka sen piti olla jo ohi.. Mutta niinpä vaan tämä syksy toikin uudet korvatulehdukset ja kolmansista putkista jo puhuttiin. Nyt estolääkitys päällä ja katsotaan kuinka meidän käy. Eipä se kokoaikainen lääkkeiden syöminenkään ole hyväksi, niin kyllä näistä kahdesta mä mieluummin valkkaan tuon putkittamisen, vaikka ei sekään kiva vaihtoehto ole. Mutta jospa ne korvat eivät kuitenkaan vaatis enään niitä putkia, vaan nää tulehdukset loppuis jo! :)

Neidin kanssa aamusta käyty poskionteloiden röntgenissä. Niissä löytyi TAAS tulehdus eli koko syksy podettu tätä. Näin pienellä ei kuulemma vielä edes pitäisi olla poskiontelontulehduksia, mutta niinpä meillä ne vaan olleet riesana, jopa kroonistuneena. Kitarisat poistettiin ennen syyslomaa ja ne näytti, että olis auttanu, mutta eipä näköjään ollut tehoa, kun kaksi viikkoa. Illasta korva-, nenä- ja kurkkulääkärillä käynti, katotaan mitä hän sitten asiaan sanoo.

Luultiin jo tämän sairastelun hiukan helpottavan, mutta eipä sitten näytäkään siltä... :( Onneksi nyt pian alkaa joululoma ja kaikki saadaan huilata!! <3 Ihanaa!! <3 Sitten keksitään porukalla jotain kivaa tekemistä!!!! :D

4 kommenttia:

 1. Ihanaa uuden vuoden odotusta ♥

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa vuodenvaihdetta myös teille!! <3 Kiva, kun löysit tänne myös!! :)

  VastaaPoista
 3. Ex - kohdehenkilösi vielä. Unohdin sanoa, että luen blogiasi aikajärjestyksessä. Kommentit voivat siis olla hiukka outoja joskus, mutta sitä ei kannata pelästyä. Nyt toivotan voimia ja jaksamista. Astma ja reuma ovat tuttuja minullekin. Yhden korvatulehduksen olen sairastanut, ja silloin korvani piti puhkaista. Ei ollut kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit tänne blogiini, lämpimästi tervetuloa!! :)
   Itse olen korvakierre lapsi ollut pienenä, eikä korvien puhkaiseminen todellakaan ole kivaa! :( Onneksi nykyään ei niin kauheen helposti puhkota korvia.

   Poista