perjantai 30. joulukuuta 2011

Kohti uutta vuotta

Ei ole enään montaa päivää tätä vuotta jäljellä... Nopsasti se aika on mennyt taas! Joulu meni ihanan rauhallisissa merkeissä ja saatiin vaan olla perheen ja läheisten ihmisten kanssa. Ihanat muistot jää siitä ihan varmasti jokaiselle.

Alkavaan vuoteen lähdetään hiukan mietteliäin fiiliksin... Neidin olotila ei ole juurikaan parantunut joululoman aikana ja nyt sitten odotellaan, että mitä seuraavaksi... Poskionteloissa on krooninentulehdus ja tammikuun puoleen väliin saakka odotellaan, että onko nenäsuihkeesta yhtään mitään apua. Jos ei ole, niin edessä on joku toimenpide. Mutta sen sitten aika näyttää! Pef-lukemat näyttää taas mitä sattuu... Onneksi meillä on tosi hyvä hoitava lääkäri, eikä tarvitse itse miettiä, että mitä milloinkin pitää tehdä. Se on kyllä kuin lottovoitto! :)

Vuoden vaihtumista me saamme viettää ystäväperheen kanssa. Lapset jo ihan innoissaan odottaa sitä!! :) Rakettien ampumista isot pojat odottaa myös. Ovat juuri tuossa lähdössä rakettiostoksille, ilman suojalaseja ei kyllä ainuttakaan rakettia kukaan sytytä. Siitä ollaan joka vuosi kyllä pidetty kiinni ja myös ulkona katsojilla pitää ne lasit olla. Ja kovin tarkkaan on mietitty, että minkälaisia voi ostaa. Nuorimmainen pelkäsi ainakin itsenisyyspäivän ilotulitusta, vaikka katselimme sitä sisältä. Katotaan kuinka nyt käy! ;) Onneksi kuitenkin sisältäkin pystyy niitä katseleen. Itselläni on joka vuosi yksi toive, että ostaisivat sellaisen padan, mikä suihkuttaa mahdollisimman kauan kauniita suihkuja.

Oikein ihanaa vuodenvaihdetta kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. Voi surkeus! PEFiä en itse joka päivä käytä, mutta jos lääkkeestä lähtee teho, silloin pitää katsoa viikon PEF. Omalääkärini jäikin eläkkeelle, joten piti etsiä uusi. Saa nyt nähdä, kauanko minä tuota pidän, hän kun on virolainen, eli siis Eestistä kotoisin. Vai käykö niin, että vakilääkäriä ei enää olekaan eikä tulekaan. Tuo, joka minut viimeksi tarkasti, koitti saada minut olemaan ilman avaavaa viikon. Ei tule kesää, sanoin minä. Ei onnistu, elämästä menee laatu heti pois ja alan köhiä kuin keuhkotautinen. Joten PEF kesti vain viikon. Jaksuja ja voimia sinne kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä puhallellaan peffejä välillä pitkiäkin aikoja putkeen, jos astma ei ole taspainossa. Mutta pyrimme siihen, että kerran viikossa aamuin-illoin niitä puhallellaan. Ja jos vähänkin on väsynyt neiti, niin heti puhallellaan. Näin ohjeisti lääkäri meitä. Kyllähän nuo lääkkeet auttavat siihen, että pystyy elämään sellaista suht normiarkea! Ja kiva niin!! :)

      Poista