sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Iloista Uutta Vuotta


Siilitumput

Neidin pipo

Vanhimman ottama kuvia uudella kamerallaan

Uusi vuosi!! :) Vuosi vaihtui meillä mukavissa tunnelmissa ystäväperheen kanssa. Ilta sujui rauhallisissa merkeissä. Lapset touhusivat ulkona porukalla ja sisällä pelailivat lautapelejä ja katsoivat yhden leffan. Herkuteltuakin tuli taas oikein kunnolla! ;) Nyt on syötynä lähes kaikki jouluherkut, joten eiköhän kohta herkuttelut ole ohi hetkeksi. Itse ystäväni kanssa kudoin, kun ystävälläni oli ihana pipon malli, jonka teki tosi nopsasti. Neidille valmistui tämä ensimmäinen ja itselleni aion tehdä myös. On hiukan vaikeaa vaan valita tuon pipon väriä... Lankaa kun löytyy neljää ihanaa väriä!! Toisaalta valkoinen on sellainen, joka käy sitten kaikkien vaatteiden kanssa.

Kaksi nuorinta saivat mummon tekemät aivan ihanat siilitumput!! Itse en kyllä niitä osaisi tehdä, mutta ovat kyllä tosi hienot!! Saajat olivat tosi mielissään niistä. Täytyy pitää kyllä huoli, ettei ne mene hukkaan. Kun hanskoilla on niin usein tapana vaan kadota... Yksinäisiä hanskoja löytyy tuolta meidän kaapista vaikka kuinka monta!!

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille!! <3

1 kommentti:

  1. Toivottavasti ne teidän terveysasianne pian ratkeavat! Ei ole kivaa, että aina on kipeänä. Ehkä sinun pitäisi katsoa, oireileeko tyttö enemmän kotona kuin muualla tai päinvastoin. Sekin voi antaa vihjettä siitä, missä ehkä mennään.

    VastaaPoista