maanantai 9. tammikuuta 2012

Arki alkoi

Meidän lemmikkejä, tänään löydettiin yksi ihan pieni poikanen, kyllä lapset olivat tosi iloisia! :)

Kuva hiukan huono, kun akvaariosta hankala ottaa kuvia, mutta eiköhän jotain tolkkua saa ;)
Niin ne lomat oli ja meni!! :) Tänään lähti kohti koulua iloinen joukko. Vaikka oli kurjaa, kun ei enään saa lomailla, niin iloisella mielellä lähtivät tapaamaan koulukavereita. Kaikkia kun ei kuitenkaan lomalla nää. Osa kavereista käy sukulaisten luona, osa matkustaa jonnekin muualle ja osaa porukasta ei näy muuten vaan. Kyllä olivat ihan yhtä iloisia, kun koulusta palasivat!! <3 Neidillä huomenna ja ylihuomenna luistelua ja voi että oli niin innoissaan. <3 Kyllä sitä luistelua onkin odotettu!! En ole vienyt jäähalliin luistelemaan, ettei nuo lonkat nyt kauheesti rupeis kipuilemaan (Luisteleminen oli koko viime talven kiellettyjen listalla ja meidän neiti ei mitään muuta tekis, kun hiihtäis ja luistelis. Myös lumikasoihin hyppiminen oli kiellettyä.). Saa sitten mieluummin luokkakavereidensa kanssa käydä luistelemassa. Uudet suojat ostettiin luistimiin ja samalla reissulla jokainen koululainen sai itselleen suksiin sellaiset pidikkeet, että helpompi kuljettaa. Toki hiihto- ja luistelupäivinä kyllä usein kuljetamme. Sen verran kouluun on matkaa, että mukavampi näin.

Toiseksi vanhimman lääkäriaika oli illansuussa ja ite sen verran lähdin mukaan, että hänet siellä käytin. Poskionteloissahan se tulehdus oli, mutta nyt ensin yritetään nenäsuihkeen avulla, josko olo helpottais. Keskiviikkoon asti mennään näin ja jos ei mitään helpotusta olossa, niin sitten lääkekuuri siihen myös mukaan. Ensi viikon loppupuolella pitää sitten varata aikaa poskionteloiden kuviin, samoihin missä neidin kanssa juuri ennen joulua käytiin. Saa nähdä, että mitä sieltä sitten löytyy. Onneksi on tosi hyvä lääkäri meillä nyt löytynyt! Hän kyllä osaa asian hoitaa. Itse siinä koko vastaanottoajan köhin ja sitten, kun oltiin lähtöä tekemässä ja tiedustelin kuinka kauan aikuinen voi kuumeilla, niin kysyi, että josko sitten kurkattas äitikin, kun koko ajan oot yskiny. Kuunteli sitten keuhkot ja sanoi, että keuhkoista kuuluu jotain rohinoita. Eipä mulla ole koskaan ennen ollutkaan keuhkoputkentulehdusta... Uus tuttavuus mun elämässä. Myös vähän mykoplasman mahdollisuutta heitti meille molemmille ilmoille. Lääke on sellainen, joka auttaa myös mykoplasmaan. Ja kuulemma yli neljää päivää ei sais kestää kenenkään kuumeilu, ei edes aikuisen.... No, onpahan nyt diagnoosit tehtynä ja nyt parannellaan vihdoin itseämme!!! <3 Ainoa pikkuinen ongelma on, että mä oon niin kauhean huono noita pillereitä nielemään, eikä maito- ja kalkkivalmisteita saa käyttää. Onneksi äitini keksi, että kokeile vauvasoseen seassa!! :) Persikkasose oli sopivaa koostumukselta ja sain nielastua molemmat lääkkeet alas. Nuorimmainen kurkkii aina jostain kulman takaa, kun äiti ottaa lääkkeitä.... ;) Yhtenä aamuna yökkäsin, kun ei meinannut alas mennä. Sen jälkeen hän on varmistanu, että ethän äiti oksenna!! :D Hyvin meni!! :)

Huomenna vanhin pääsee elämänsä ensimmäistä kertaa isän ja parhaan ystävänsä kanssa jääkiekkopeliin!!! :) Sai joululahjaksi ne liput ja nyt pääsee sitten sitä katsomaan. Kyllä sitä on odotettu tosi paljon!! Onhan se elämys meidän jääkiekkofanille. Jääkiekko aiheisia kirjoja sai joululahjaksi useammankin ja maailmanmestarit dvd:n ja sit vielä nuo liput. Kyllä oli tosi hieno juttu!! :) Enään yksi yö.....

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

1 kommentti:

  1. Mä ymmärrän sun lasten tunnelmat. Mä olin nuorempana kans ihan samanlainen. Ja nykyäänkin mä odotan aina, jos mä teen jollekin jonkin yllätyksen, että mitä se ihminen tykkää siitä.

    VastaaPoista