sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tammikuun puoliväli
Niin ihana pakkasilma ulkona!! <3 Itse jo terveiden kirjoissa!! :) Eilen illalla oli jo oikeesti hyvä olo. On kyllä niin ihanaa!! Pieni yskä vielä vähän vaivaa, mutta ei onneksi ole häiritsevä. Öisinkin saa jo nukuttua. Mieheni sai kans saman taudin, mutta kävi kahden vuorokauden jälkeen lääkärissä ja sai saman lääkkeen, kun minä ja toiseksi vanhin. Miehelläni oli poskiontelontulehdus ja kitarisoissa tulehdus. Tuntuu olevan kyllä tosi sitkee tauti. Mutta nyt me päästään nauttimaan ihanasta ilmasta!! <3 Täytyy pukea koko porukalle vaatteet päälle ja lähteä ulkoilemaan. Ehkä pulkkamäki olis kiva juttu!! :)

Mä oon puolikuntoisena saanut kudottua monet villasukat. Muutamat oman kokoset ja kahdet ihan pienet. Kun jäi sellaisia pieniä langanpätkiä, niin niistä tein ihan pikkuisset villasukat. Ne kyllä teki tosi nopsasti! Jos joku ilmoittelee vauvauutisista, niin voi vaikka heille ne viedä. Mutta kiva niitä on tehdä! Yksi pipokin valmistui! Se on pienelle tytölle tarkoitettu, katotaan kenelle se sitten on sopiva.

Tällä viikolla jo alkoi normaali arki, lasten harrastukset ja koulu. Kyllä se rytmittää päivät sitten eri tavalla, kun lomalla. Hyvähän se on, että on edes jonkunlainen rytmi. Ens viikolla on lapsilla koulussa hiihtoa ja luistelua. Odottavat ihan innoissaan! :) Se sitten tarkoittaa, että koululaisia kuljetetaan. Nuorimmaisen kerho alkaa ens viikolla, vaikka hän ilmoittikin, ettei ole sinne menossa... Kun sitten sinne päästään, niin tykkää kuitenkin! Aloittaminenhan se aina on hankalaa, on se asia mikä tahansa. Kyllähän sen itekin huomaa. Kun vauhtiin pääsee, niin on sitten paljon mukavampaa.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

1 kommentti:

  1. Vähän sä oot taitava! Mun sukista tulee sutta ja sekundaa, mutta kämmekkäät onnistuvat vähän paremmin.

    VastaaPoista