sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Päivän aikaansaannoksiaPitkästä aikaa sain ompelukoneella jotain aikaiseksi!! :) Pikkuisia käsilaukkuja pikkutytöille. Neitihän heti olis ominu jo useamman, mutta nää menee myyntiin tällä kertaa. Ehkä sitten toisella kertaa saa neiti oman pussukkansa. Piti postata toinenkin tälle päivälle, kun saa jotain tehtyä!! ;D

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!! <3

3 kommenttia:

 1. Ihania kasseja ja pussukoita -oma ompelunurkkaus ollut ahkerassa käytössä :) Meillä vuodatuksen blogi-serverit kaatui 4vkoa sitten -onneksi ei kadonnut kuin kuvat ja vikaa korjataan... mutta melko hitaasti kuluu aika kun liki kuukauden taiko kirjoitteluun! No, keittiö on silti ollut ahkerassa käytössä :)

  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :) Kyllä tuo nurkkaus on ollut nyt tosi ahkerassa käytössä. On niin ihanaa, kun on joku paikka, mihin voi jättää kaikki omat jutut, eikä tartte heti olla niitä siivoamassa pois. Kun koulut taas alkaa, niin ehkä enempikin ompelukonetta tulee käyteltyä. ;)

  Onpa tosi harmillinen tuo, että serveri meni nurin!! :( On siinä hurja urakka sitten laittaa tuo blogi kuntoon. Siellä käydessäni ihmettelinkin, kun se näytti niin oudolta. Toivottavasti pian pääset taas jatkamaan siellä kirjoittelua!! Niin, kyllähän tuolla keittiössä tulee ahkeroitua joka päivä jotain. ;)

  Ihanaa kesää myös teille!!

  VastaaPoista