lauantai 2. helmikuuta 2013

Lauantaipäivän piristys

Näin ihana piristys odotti meitä postilaatikossa!!!! <3 Ihana ystäväni oli tuonut meille piristystä sairastupaan. Tuo kortin tekstikin on ihana:
"Heippa!
Tämän kortin
päätarkoitus on ilahduttaa
sinun päivääsi!"

Nyt Putouksen pariin!! :)

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!!! <3

9 kommenttia:

 1. Mä en ole viitsinyt seurata Putouksesta kuin pari ekaa jaksoa...en jotenkaan tykkää tämän vuotisesta sketsihahmo-kisasta :( Juuri televisiossa pyörii joku B-luokan leffa, mut kun siinä on Vin Diesel pääosissa, niin likkakaveriani lainaten: "kun Diesel on pääosissa, B-luokan leffa nousee A-luokkaan ;) Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
 2. Lämpimästi tervetuloa tänne blogiini!!! <3
  Meillä lapset tykkää niin paljon tuosta Putouksesta, että on tullut nyt seurattua itekin. Kun kuulemma koulussa kaikki katsoo sitä. Niinhän nää hokemat varmasti tarttuukin. ;)
  Meillä vaihtui sujuvasti kanava Nelonen pro:lle ja nhl jääkiekolle... Totta tuo, että kun on hyvä näyttelijä, niin huonokin leffa muuttuu hyväksi ja sitä jaksaa ja viitsii katsoa.
  Mukavaa viikonloppua myös sinulle!! <3

  VastaaPoista
 3. Juuri tällaiset pienet asiat kuten postikortti kaverilta ilahduttaa mieltä niin antajan kuin saajan. :)
  Ei onneen tarvita isoja juttuja, vaan monta pientä murusta. :)

  ps.Onko tuo popparipussi tuossa kuvassa kortin vieressä...Sehän sopi hyvin lauantai illan naposteltavaksi.

  VastaaPoista
 4. Ihan ehdottomasti ovat niin ihana piristys!!! <3
  On popparipaketti, neiti halusi ihan ehdottomasti saada heti poppareita ja juuri lauantai-illan herkuiksi oikein loistavia. Niitä oli tuossa paketissa kolme pussia, yksi poksuteltiin, niin vielä jäikin herkkuja. Ei kyllä tästä ekasta pussista mitään jäänyt, kun pienet murut pohjalle. ;) Mun vanhemmat toivat eilen potilaille herkkuja, niin tälle illalle meillä oli sipsejä ja poppareita. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun on muistettu teitä. Viikonlopun jatkoja sinne! ♥ Me suunnataan erään pikkuherran nimiäisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli niin ihana yllätys tuolla postilaatikossa odottamassa!! :) Nimiäiset ja ristiäiset on aina niin ihana hetki. Niin kauniita ja jotenkin herkkiä hetkiä. Mukavaa alkavaa viikkoa teille!! <3

   Poista
 6. Tosi kiva kyllä et ilahduttivat <3
  Musta on usein kivempi muistaa jollain pienellä silloin kun on sellainen tunne eikä välttämättä juuri merkkipäivinä. Antamisen ilo on tosiaan ihana tunne.

  VastaaPoista
 7. No mä katoinki, että en oo kyllä laittanu ite tuota, että nyt on joku muu kyllä asialla ku minä.

  VastaaPoista