torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstain tunnelmia

On niin mukavaa viettää yksi vapaa päivä keskellä viikkoa!! :) Tai toisaalta kiva, mutta kun koululaisilla on huominen koulua, niin kyllähän se tuon unirytmin ihan kivasti sekoittaa. Mutta tekeehän se tästä viikosta taas vähän lyhyemmän, mikä on tosi kiva juttu! :)
Eilen illasta kateltiin porukalla Suomen peliä, missä nyt ei välttämättä ollut kauheesti katseltavaa... Mutta isot pojat tykkää, kun he saavat valvoa pieniä myöhempään. ;) Pienet saivat katsoa ensimmäisen erän. Nuorimmainen oli lähes koko päivän ulkona ja vielä illasta säbää pelaamassa mieheni kanssa, niin hän ei oikein tahtonut hereillä pysyä. Istui ja söi iltapalaa, niin sen aikaa pysyi hereillä. Neitiä taas ei tuo jääkiekko kiinnosta yhtään. Eikä se mitään! Jokaisella on ne omat mielenkiinnon kohteet ja hyvä niin.
Tänään meillä on tiedossa neidin kantelekonsertti, jonne lähdemme mieheni kanssa kaksin ja yhden ystäväperheen tyttö soittaa myös siellä, joten lähdemme porukalla kuuntelemaan neitien soittamista. Tälle päivälle ei mitään sen suurempia suunnitelmia olekaan tehtynä! :) Saamme viettää siis ihan leppoisaa kotoilua.
Me ollaan vietetty nyt kaikki mahdollinen aika tuolla ulkosalla, kun niin kauniita kelejä on ollut!! Lapset ovat kyllä tosi paljon siellä nauttineet olostaan. Itse olen istuskellut keinussa ja kutonut ulkona. Ihanaa puuhaa sekin! :) Terassin tekemistä tässä on suunniteltu, mutta katsotaan koska se saadaan aikaiseksi. Toivottavasti ennen koululaisten loman alkua! Saisi sitten nauttia vaan oleilusta. Mutta aika näyttää! :)
Huomenna yksi päivä koulua ja nuorimmaisella kerhoa ja taas saadaan viettää viikonloppua. Äitienpäivänä on suunnitelmissa grillausta ja kyllä joku kakku täytyy siihen päivään tehdä. Josko vaikka saisi testattua jotain kinuskikissan kirjasta kokeiltua!! :)
Oikein mukavaa helatorstaita kaikille!!! <3

4 kommenttia:

 1. Eilen oli tosi lämmin - hyvä sää houkuttelee ulkoilemaan. :) Tänäänkin on lämmin, mutta sataa - luonto tykkää sateesta! ;) Mukavaa toukokuista viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se niin on, että hyvä sää houkuttelee ulkoilemaan!! :) Mutta myös sade on hyväksi, eikä se haittaa mitään, vaikka välillä sataakin. Saa sitten silloin tehtyä rästihommia sisällä! ;)
  Kiitos, samoin sinulle!! :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin tän kesän projekti olisi terassin rakentaminen, mutta taitaa tapahtua vasta ukon kesälomalla.
  Ei muuten ole enään pitkä aika koululaisten kesälomaan. :)
  Mukavaa loppu viikkoa. Kirjotin tuonne alemmas ne helatorstain toivotukset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää projektit tuppaa täällä ainakin välillä venymään vähän turhan pitkälle... Joka joskus ihan vähän vaan turhauttaa! ;) Mutta nyt olis tarkoitus kyllä joku viikonloppu tai joku ilta se terassi tuohon tehdä. Katsotaan kuinka käy, haaveillahan aina voi! :D
   Huomasin juuri tuon, että koululaisten kesälomaan ei tosiaan ole pitkä aika... Muutama viikko enään!! Mikä on tosi ihana juttu!! Sitten ei tartte olla taksina ihan joka päivä. Mikä tuo omanlaisensa vapauden tähän hommaan.
   Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!! <3

   Poista