keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Teevaihto


Lämmin kiitos Weballe!!
Osallistuin teevaihtoon ja tässä kuvia siitä!! :) Tai itse asiassa... Mä ilmoitin äitini saajaksi ja itse laitoin lähetettävän paketin. Äitini juo teetä niin paljon, että on välillä mukavaa yllättää hänet.
Tähän pakettiin oli valikoitunut äitini lempiteetä!! <3 Jos nyt ihan oikein muistan, niin jasmiinitee oli se, mistä hän tykkää tosi paljon.
Iso ja lämmin kiitos tästä paketista!! <3 Äitini tykkäsi tästä tosi paljon!!

Oikein ihanaa joulun odotusta ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

 1. Heh, juuri katselin teevalikoimaani, kun äitini toi taas vaihteeksi matkalta jotain herkullista irtoteetä mulle - pitää varmaan alkaa panostaa tuohon teenjuontiin, kun talvikin tulee :) Tuollainen teevaihto on hyvä, koska ainakin musta tuntuu vähäisenä teenjuojana, että ne paketit on turhan suuria, kun aina haluaa kokeilla jotain uutta! Mukavaa joulun odotusta sinnekin - täällä tonttu jo häärii lahjojen kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tee lämmittää niin mukavasti talvella!! :) Niissä on hyvä tuoksu, mutta mä en niistä mauista ite kauheesti välitä...
   Äitini myös tykkäs, kun sai monta erilaista makua. Ja kyllähän sitä välillä on kivaa maistaa jotain uusia makuja!! :)
   Kiitos, samoin!! <3 Joulun odotus on kyllä ihanaa!! Mä oon kans yrittänyt niitä pakettijuttuja miettiä ja aika monta on jo toteutettuna. ;)

   Poista