tiistai 14. tammikuuta 2014

Uusi vuosi 2014

Uusi vuosi!! :) Niin se taas vuosi vaihtui. Paljon on tapahtunut meillä viime vuoden aikana. Ja kyllä tähän vuoden vaihteeseenkin on tullut paljon kaikenlaisia juttuja jo.
Lämpimästi tervetuloa uudelle lukijalleni!! <3

Isoimpia juttuja on varmaan sellaiset, että perheessämme on kaksi reumalasta, mitä nyt jo osattiin epäilläkin. Täytenä yllätyksenä tämä ei siis meille millään tavalla tullut enään. Järkytyksestä en sitten puhu sen enempää. Näillä mennään, mitä meillä on. Alkaa siis ramppaaminen fysioterapiassa, silmäpolilla ja reumapolilla. Viime torstaina toiseksi vanhimmalla oli nivelpunktiot ja tulehduksia oli ihan reilusti. Molemmat nilkat, oikean jalan isovarvas ja molemmat ranteet. Yhteensä oli laitettu 8 kortisonipiikkiä, kun mä luulin, että niitä laitetaan kolme... Toki hyvä juttu se, että kaikki hoidetaan nyt samalla nukutuksella. Torstai aamusta poika ei meinannut pysyä pystyssä, kun jalat eivät meinanneet kantaa. Siinä mielessä iloinen, että aamusta piti mennä, koska aamut meillä on ollut tosi hankalia. Kovasti meillä olisi toiveissa päästä sopeutumisvalmennuskurssille, että lapset kuin myös me aikuiset saisi vertaistukea. Olisi niin tosi tarpeellista ja tärkeää juuri tähän väliin. Hetken aikaa kestää tottua ajatukseen, mutta pikkuhiljaa. Perjantaista alkaa fysioterapia käynnit.

Pari päivää tässä on podettu jotain räkätautia, mutta tämä on vasta KOLMAS tauti koko talvena meidän perheessä!!! Niin kiitollinen olo on siitä!! <3 Nyt vaan makaillaan ja ajetaan taudit pois. Onneksi tuntuvat olevan nopeasti ohi meneviä!

Viime lauantaina me saatiin olla veljeni lapsen ristiäisissä ja päästiin yllätyshäihinkin mukaan!! <3 Voi että oli ihana juttu!! Kahdet juhlat siis samalle päivälle. Täysi yllätys oli tuo hääjuhla, mutta miehelleni ja äidilleni siitä kyllä ohi mennen sanoin, että niin saattaa hyvinkin käydä. ;) Nykyäänhän tosi monet niin ovat tehneet.

Eli ei meidän elämä pelkkää murhetta ole!! :D Päästään osallisiksi kaikkiin ihaniin juttuihinkin. Tuleva vuosi tuo meille isoja juttuja.
Vanhin lähtee rippikouluun, josta on jo yksi merkintä haettuna. Ensi sunnuntaina olisi seuraava tapaaminen. Niin äkkiä ne lapset vaan kasvaa... Vanhin sai lauantaina kunnian toimia sylikummina!! <3 Täysin virallinen kummi hänestä tulee, kun käy rippikoulun. Aivan ihana juttu oli ja tuntuu vanhin olevan tosi iloinen saamastaan kunniatehtävästä.
Toiseksi vanhimmalla on tänä vuonna rippikouluun ilmoittautuminen. Kouluvuosissa pojilla siis yksi vuosi vaan. Muuten hänen vuotensa alkoi hiukan synkissä tunnelmissa, mutta onneksi suht hyvin on asian ottanut vastaan. Toki tuo ikä tuo omat haasteensa nyt koko juttuun...
Neidin vuosi alkoi ihan mahtavasti!! <3 Tasan vuosi sitten ei olisi uskonut, että tämä vuosi voi alkaa näin hyvin. Neiti ei jaksanut yhtään mitään. Meidän iloinen ja jutteleva tyttö oli ihan vaisu, ei jaksanut muuta tehdä, kun maata ja nukkua. Mistään ei oikein innostunutkaan. Nyt hän touhuaa kuin kuka tahansa ikäisensä!! <3 Ihan mahtavaa!!
Nuorimmalle vuosi tuo tullessaan tosi ison jutun, kun hän aloittaa eskarin. Ensi viikolla menemme sinne tutustumaan. Taitaa olla ens kuussa, kun sinne jo pitää ilmoittautumaan mennä. Eli syksystä on iso muutos tulossa!

Oma olo rupee olemaan sellainen, että mä voin kuvitella meneväni jopa töihin tekemään muutaman päivän viikkoa. Saa nähdä josko sellainen vaikka jostain löytyisi! :) Mutta mä uskon, että kun sen aika on, niin se löytyy. Siihen saakka olen kotosalla ja pyöritän tätä arkea täällä.

Mieheni kanssa päästiin EtCeteran konserttiin, joka oli aivan mahtava kokemus!! :) Tykkään tosi paljon heidän musiikista. Laitan tähänkin yhden linkin, josta voi käydä kuuntelemassa heidän yhden biisin.

EtCetera Kertokaa

Oikein ihanaa alkanutta vuotta ihan jokaiselle!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti