perjantai 14. maaliskuuta 2014

Hauskat sanat laulussaHurraa vaimot

Äiti on pitkä, hoikka, hauska, siivoushullu. Äiti on kaunis, kiltti aika usein hermo. Äiti on touhukas, hän facebookissa käy, no missä se on, no en mä tiedä, se on varmaan joku voimistelu.
Äiti on aamuvirkku, ajattelevainen. Äiti on huolehtiva sekä määräilevä. Äiti on itsepäinen ja soittaa musiikkia. Maratooneja useinkin puhuu telefoonissa. Ja nyt me laulamme äideille fanfaarin.
Hurraa äidit, hurraa äidit, hur, hur, hur hurraa. Hurraa äidit, hurraa äidit, hur, hur, hur hurraa. Rakastakaa äitejä ja heille laulakaa. Hur, hur, hur, hurraa.

Vaimo on lämpöinen ja outo miehen tuki. Vaimo on äkäinen ja pehmeä hellapoliisi. Vaimo laittaa hyvää ruokaa sekä kälkättää. Kaasukenkä, jarrukenkä, molemmat hällä on. Vaimo on naisellinen, paras ystävä. Vaimo on ikinuori eri planeetalta. Joviaali punainen muikea pimatsu. No mikä se on? No unelmien täyttymys jokaisen miehen.
Hurraa vaimot, hurraa vaimot, hur, hur, hurraa. Hurraa vaimot, hurraa vaimot, hur, hur, hurraa. Rakastakaa vaimoja ja heille laulakaa. Hur, hur, hur, hurraa.

HURRAA!!
Irjan ja Inkerin cd:ltä Halojata halloo! Laulun nimi Hurraa vaimot

Synonyymisanakirjasta katsoin sanan joviaali, tässä tulos: hyväntahtoinen, lupsakka, hilpeä, leppoisa, rauhallinen


Nää laulunsanat on mun mielestä tosi hauskat!! Etenkin muhun kolahtaa tuo hän käy facebookissa ja puhuu maratooneja. :D Mutta meidän perheessä ei pidä paikkaansa tuo, että äiti on aamuvirkku.... Äiti ei ole mikään aamuvirkku ja useammin mieheni tuota ruokaa laittaa. Toki mäkin teen, mutta mieheni nykyään hoitaa sitä hommaa enempi. Mistä oonkin tosi kiitollinen! Mä tykkään leipoa ja yritän joka viikko jotain tehdä. Tosin meidän perheessä on kaksi muutakin innokasta leipojaa, joten välillä keittiössä on aikamoinen ruuhka. ;) Mutta ihan tosi kiva juttu se on!! Tekemällähän sitä oppii.

Oikein iloista viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Heh, hee täällä sama juttu .... Mies laittaa ruokaa ja en ole tosiaakaan aamuvirkku! :D

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh!! :D Meillä lapset tuota laulua kuunnellessaan sanoi, että jaa äiti vai aamuvirkku. :D Jos on mahdollisuus, niin todellakin nukun aamusta. Aina se vaan ei todellakaan ole mahdollista... Mutta sillon kun on, niin ihanaa!! Miehelleni tässä sanoin, että on se kiva, kun sulla on tämmöinen joviaali vaimo. ;)
   Ihanaa viikonloppua myös teille!! <3

   Poista
 2. Mä niin tykkään Irjasta ja Inkeristä :) Harmittavan harvoin vaan muistan radiosta ohjelmansa kuunnella. Ovat niin iloisia että aina tulee hyvälle tuulelle. En tiennytkään että ovat levynkin tehneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ite tosi vähän kuunnellut, mutta tän laulun sanat kyllä osu ja uppos. :) Voi samaistua niin moniin juttuihin tässä. Kyllä on tosi iloisia. Voin kyllä joku kerta levyä lainata, jos haluat!

   Poista