sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sunnuntaita ja kesätunnelmia


Kun aurinko on muutamana päivänä paistanut jo niin ihanasti, niin rupesin tässä kaivamaan vanhoja kesäkuvia!! :D Saatiin terassikin jo sellaiseen kuntoon, että seuraavan lämpöisen tullessa sinne voi mennä jo istumaan. Eilen saatiin nauttia jo niin ihanasta auringonpaisteesta ja lämmöstä. Meillä päivä meni kyllä lähes tulkoon sisätiloissa, mutta kiva päivä oli silti. Neidin luokan lasten tapahtumaa oltiin järjestelemässä ja mukana osallistumassa. Kivaa tuntui olevan niin lapsilla kuin aikuisillakin!! Niin oli meidän perheen aikuisillakin!! Mukavaa on olla järjestämässä. Viikkoon on mahtunut useampikin lastentapahtuma. Viikko sitten lauantaina oli seurakuntamme lastentapahtuma, torstai-iltaan oli järjestetty myös lastentapahtuma täällä meidän omassa kaupungissa, sielläkin oltiin mukana ihan koko perheen voimin. Sitten perjantai-illalla oli lastenleirin suunnittelua. Sinne pääsemme osallistumaan viikon päästä. Kivaa ohjelmaa on ollut siis meillä!! :)


Pientä haaveriakin tässä tällä viikolla oli... Nuorimmainen oli keittiössä toiseksi vanhimman kanssa ja oli yrittänyt kiivetä meidän pirtin penkille, ihan niinkun yleensäkin. Tällä kertaa penkki jostain syystä olikin keikahtanut ja tullut suoraan nuorimman varpaalle. Verta tuli ihan hirmuisesti ja ensiapuunhan siitä oli sitten suunnattava.... Siellä lääkäri ompeli 4 tikkiä varpaaseen, haava oli luuhun saakka mennyt. 2 tikkiä oli ommeltu kynnen läpi. Eli ei mikään pikkuinen haava. ONNEKSI tässäkään hommassa ei sen pahemmin käynyt!! <3 Varvas me saadaan kyllä kuntoon. Torstai aamuna kävimme kuvauttamassa jalan ja murtumaa ei onneksi ollut, kun ehkä vaan ihan ison varpaan kärjessä ja se paranee itsekseen. Ei siis tarvinnut mitään suuria operaatioita siihen. Perjantaina käytiin siteen vaihdolla sairaanhoitajan luona ja nyt on joka ilta haavaa suihkuteltu ja sidoksia vaihdettu. Huomenna täytyy taas mennä näyttämään sairaanhoitajalle haavaa ja hakemaan lisää sidos tarpeita. Se mikä tuntuu nyt kovasti ongelmia tuottavan, niin ei pääse poika ulkoileen ja säbää pelaamaan. Perjantaina vasta tikit saadaan pois.... Saa nähdä kuinka tässä viikko mennään. ;) Siskon kumppareilla yritti ulkoilla, kun ne mahtui jalkaan, mutta olivat ilmeisesti liian suuret, kun heti kaatui tuonne kuraan ja siitähän sitä huuto tuli... Yritetään ulkoilua tässä joku toinen päivä sitten paremmalla onnella. :)


Sitä vaan kaikenlaista voi tapahtua ja kun perheessä on monta lasta, niin kyllä niitä vaan tapahtuu!! Onneksi oli tälläkin kertaa suojelusenkelit mukana, eikä mitään pahempaa päässyt tapahtumaan. Tästä aloitamme uutta viikkoa, joka ei näyttänyt yhtään kiireiseltä. Ihanaa!! <3 Keskiviikolle on minuuttiaikataulu, kun on vanhimman reumapoli, neidin silmäpoli, toiseksi vanhimman fysioterapia, neidin kaverisynttärit, toiseksi vanhimman näytelmäkerho ja mieheni olisi vielä menossa hiukan lastenleiriä varten kuvaamaan. Noh, eiköhän sekin saada siitä järjestymään!! :) Kun hyvin organisoi, niin eiköhän me selvitä taas.
Mä tällä viikolla ehdin yhtenä päivänä kaivamaan ompelukonettakin esiin ja sain ommeltua yhden penaalin, mutta liimaaminen vielä jäi. Toinen penaali on puolessa välissä. Mulla oli suunnitelmissa huomiselle ompelua, mutta katsotaan nyt mitä huomenna sitten tapahtuu. Aamu näyttää kuka lähtee ja kuka jää kotiin.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3 Toivottavasti saataisiin nauttia ihanista auringonpaisteista!! :)

2 kommenttia:

 1. Oi ihanaa kesä! :) Kohta se on jo täällä ja onneksi ihana kevät vielä välissä! <3 Meilläkin avattiin terassikausi lauantaina. :)
  Oletkin varmaan kuvat nähnyt toisessa mediassa. ;)

  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!!! Täällä paistaa ainakin tänään aurinko. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! <3 Rupesin vaan eilen selaileen noita kuvia ja palasin useamman vuoden ajassa taaksepäin. Lauantaina oli niin aurinkoinen ja kaunis ilma, että ihan kesä tuli mieleen. Takaterassilla oli jo tosi lämmintä olla. Vähän tuuli kävi, että ei tarjennut istua, mutta muuten niin ihanaa lämpöä.
   Huomasin tuon teidänkin terassikauden avauksen jo!! :) Meiltä uupuu vielä grillistä kaasu, mutta josko senkin tässä joku kerta kävis hakemassa, niin saisi ensimmäiset makkaratkin grillattua. :D

   Täällä kans on tänään aurinko paistanut!! <3 Ihanaa!! Kiitos, samoin teille oikein mukavaa viikkoa!! <3

   Poista