sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kurssilla käytynä ja muita ajatuksia


Jos nyt vihdoin saisi tämän postauksen ihan julkaisuun saakka. :) Mä en ole oikein saanut täällä netissä mitään aikaiseksi.. Nyt päätin, että vähän jotain kirjoittelen.

Olin silloin viikko sitten viikonloppuna kauniit kehyskukkarot kurssilla ja voin kertoa, että hurahdin ihan täysin. :D Siis niin kivaa!! Mä sain kuudessa tunnissa tasan nuo kaksi tehtyä valmiiksi. Yhtiä kaavoja piirsin ja vähän vuorikankaita piirtelin jo. Mutta pääasia oli, että oli kivaa!! :D Tuo musta-valkoraidallinen on penaali ja mun toinen työni. Vaaleanpunainen ihan pieni kukkaro oli mun eka. Toiset siellä kurssilla sai aikaiseksi kolme, mutta suurin osa meistä teki tuon kaksi. Oli niin monta opittavaa pientä kohtaa, että ennenkun ne kaikki omaksuu, niin hetken aikaa menee. Nyt täytyy yrittää muutama heti tehdä, ettei unohdu koko taito. Tilasin netin kautta liiman itselleni ja muutamat kehykset. Saattaa olla jotain joululahja juttujakin tiedossa.... ;) Hankalinta itselleni oli saada nurkista piiloon ompeleet. Mä en ommellut riittävän läheltä reunaa ja sitten ne jäi sinne rumasti näkyviin... Mutta kyllä mä senkin jutun vielä opettelen! Seuraava haaveeni on opetella tekemään vetoketjullisia meikkipusseja, ihan tosi paljon houkuttaa. Joku kaunis päivä mä senkin vielä meinaan opetella!!

Nyt mulla on kovasti haaveissa ilmoittautua nettilukioon. Mintun innoittamana rupesin itsekin miettimään josko mäkin kokeilisin nettilukiota. Se kun ei vaadi muuta kun omaa aikaa ja kurinalaisuutta. Ainoa mua mietityttävä asia on se, että kuinka matikasta selviytyisi... Oon jo pitkän aikaa pohtinut, että opiskelu olisi tosi ihana juttu. Saisi aivoillensa vähän jotain puuhaa. Tuota lukiota saa mennä omaan tahtiin ja jos joskus haluaa, niin ihan kirjoittaa ylioppilaaksi. Mulla kun ei sellaista koulutusta ole hankittuna. Vähän tässä pohdinnassa josko syksystä ilmoittautuisin sinne. Meillä kun tämä kevät näyttää menevän reumajutuissa ja ilmoittauduin yhdelle työkkärin kurssille, niin ehkä siinä riittävästi haastetta. Sitten tulee kesäloma lapsille, vanhimman rippijuhlat, mieheni toisella paikkakunnalla töissä kesäkuussa osittain ja sit olis kyllä tosi tarpeellista lomaillakin. Kyllä ollaan jo nyt niin loman tarpeessa... Syksy kun koittaa, niin nuorinkin lähtee eskariin ja silloin mulla olisi omaakin aikaa. Tässä vähän suunnitelmia. :)

Meillä on nämä kaksi viikkoa mennyt lääkäreissä juostessa, labroissa, röntgenissä ym. Nyt sitten vanhimmallekin lapselle perjantaina saatiin lähete reumapolille... Saa nähdä onko perheessämme sitten kolme reumalasta vai mitä tuo kipuilu on... Ennenkun kaikilla on lääkehoito tasapainossa, niin näyttää kuluvan aikaa... Neidin lääkitys on ollut hyvä, kunnes nyt pari viikkoa kipuillut, tänään itki ranteitaan... Vanhin kipuilee kovasti ranteitaan ja yöt ovat olleet vähän risaisia, lääkitty öisinkin. Toiseksi vanhin otti perjantaina reumalääkkeen ja sitä ennen pahoinvointilääkkeen ja eilen okseni ja muuten ollut vaan kuvottava olo.... Nytkin nukkuu ämpärin kanssa. Huomenna vaihteeksi soitan reumapolille, kahden viikon sisään oon tainnut sinne soittaa n. 10 kertaa ja sähköposteja kans lähettänyt useamman. Kovasti toivomme, että ensi yö helpottaisi kipua, särkyä ja huonoa oloa. <3 Pikkuhiljaa tästä eteenpäin. :)

Nyt oikein mukavaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!! <3

8 kommenttia:

 1. Kyllä minä tsemppaan ja kannustan sua sinne nettilukioon hakemaan ja ainahan voi lopettaa, jos ei omalta tunnu tai onnistu. :)
  Itse epäröin kanssa sen matikan takia ilmottautumista, mutta koitan takuta senkin läpi. Ihaninta on kun pääsee lukemaan psykologiaa ja filosofiaa! :)

  Toivon sydämestäni, että lapsille löytyisi pian sopiva lääkitys jotta ei tarvitsisi kipujen kanssa elää. Päivä kerrallaan kohti parempaa. <3

  Mukavaa ja säiden puolesta aurinkoista viikkoa teidän koko perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Kyllä mulla niin vakaasti aikeissa on suorittaa kans noita lukion kursseja. Kun siinä ei tosiaan mitään menetäkään ja sais oikeesti jotain muuta ajateltavaa. Kai sitä joltain vois vaikka saada jotain apua niissä matikan tehtävissä. Mutta kokeilla kyllä kans meinaan!

   Kiitos!! <3 Päivä ja hetki kerrallaan eteenpäin. Varmaan nää kelit tekee sen, että niveletkin oireilee. Koko aika vaihtuu lämpötila, niin musta tuntuu, että se ei ole ihan paras vaihtoehto.

   Mukavaa viikkoa myös teille!! <3

   Poista
 2. Ihania kehyskukkaroita! :)

  Toivottavasti kipuilut helpottavat.

  Hyvää alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Kyllä niiden tekeminen oli sitten tosi kivaa!! Nautin ihan suunnattomasti siitä. Ja joskus on kiva oppia jotain uutta!! :)

   Kyllä ne tästä pikkuhiljaa! Hetki kerrallaan eteenpäin, niin eiköhän se tästä taas.

   Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle! :)

   Poista
  2. Blogisi on suosikkiblogieni joukossa - käyhän kurkistamassa blogistani. :)

   Poista
  3. Lämmin kiitos tunnustuksesta!! <3 Mä käyn hakemassa sen kunhan tästä kerkiän. Kiitos sinulle!! :)

   Poista
 3. Ihania kukkaroita <3 Tsemppiä arkeesi.

  VastaaPoista