keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kesälomareissu kuvina

Nyt laitan melkein pelkkiä kuvia ja kirjoittelen tekstejä sitten tässä myöhemmin. :) Saimme viettää perheen kesken aivan ihanan lomareissun. <3 1,5 viikkoa oltiin pois kotoa ja teki kyllä tosi hyvää ihan koko sakille. Päästiin mieheni vanhempien mökille, talo on mieheni isän lapsuuden koti. Sisälle tulee ainoastaan kylmä vesi ja sisävessaa ei ole ollenkaan. Saunalla lämmitetään padassa vesi, että saa sopivaa vettä pesua varten. Etukäteen hiukan jännitin meidän lasten kommentteja tuosta ulkovessasta, mutta ei mitään ongelmia!! Oli ihanaa, kun sai ihan omassa rauhassa aloitella aamut. Veden lämmitykset ym. eivät tuntuneet mitenkään hankalilta, koska normaaleja kotitöitä ei ollut. Nautin tosi paljon niistä hommista, mitä siellä tehtiin. Joten todella onnistunut oli reissu!! <3Ystäviä käytiin tapaamassa kolmena päivänä, Powerparkissa poikettiin yhtenä päivänä(en ole yhtään huvipuisto ihminen, mutta tuolla tykkäsin tosi paljon. Paikka oli todella siisti ja rakennukset tehty tosi hienoiksi.), Kauhavan puukko- ja tekstiilimuseossa vierailtiin, Kauhavan kirjastossa käytiin, Vaasassa ajeltiin, uitiin, yksi ainoa sadepäivä vietettiin mökissä sisällä pelaten ja telkkaria katsoen (pitihän sitä vähän kutoakin :P), kahden nuorimman kaupassa käytiin ostoksilla, lapset pelas jalkapalloa pihassa, nyrkkipyykkiä pestiin, luettiin, oltiin yhdessä, oltiin tekemättä yhtään mitään. Siis ihanaa meillä oli!! <3

Oikein ihanaa keskiviikkoa ihan jokaiselle!! <3

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja maisemia! <3 Välillä on kiva käydä reissussa. :) Mukavaa keskiviikkoa! :)

  Täällä sataa taivaan täydeltä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Kyllä tuo reissaaminen on välillä tosi ihanaa. Mutta kyllä omaan kotiin palaaminenkin on tosi ihana juttu. :)
   Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle!! <3

   Poista
 2. Tuolla Power Parkissa haluaisin minäkin käydä. Itsekkään kun en perinteisiä huvipuistoja rakasta. Röllimetsäkin kiinnostaa. ;)
  On vaan niin kovin kaukana meistä katsottuna. Kerro siintä kuitenkin erikseen myöhemmin lisää. :)
  Pääasia, että pääsitte rentoutumaan lomalla ja keräämään voimia syksyä varten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Röllimetsä oli mun suosikki. :) Ja ne tosi kauniisti tehdyt rakennukset!! Oli meinaan mietitty ja suunniteltu kunnolla kaikki. Meidän ihan suurin ihmetys oli, että sieltä sai maidottomia riisituutteja. Kaksi nuorinta olivat niistä niin onnessaan!! <3 En meinannut uskoa kyllä asiaa todeksi. ;) Voin tehdä oman postauksen aiheesta vielä kyllä. Kuvia kun tuli räpsittyä sieltä ihan sillain mukavasti. :D
   Oli ihanaa, kun sai vaan olla!! <3 Kyllä sai ihan kaikki akkujaan siellä ladattua. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, selvästi ihanasta irtiotosta arjessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Kyllä se akkujen lataaminen vaan on välillä tosi tärkeetä!! Sitten jaksaa taas arkea, kun välillä pääsee vähän kotoa pois.
   Nyt jaksaa paljon paremmin miettiä ikkunoiden ja mattojen pesuja. ;)

   Poista
 4. Tunnelmallisia kuvia! :) Tutun näköisiä paikkoja kuvissa, ootte käyneet meidän kotimaisemissa. :) Kirjastossa en täällä olekaan käynyt hetkeen, sinnepä voisikin viikonloppuna suunnata :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Mä en tiennytkään, että ollaan sun kotimaisemissa!! Kaunista siellä oli. Ihailtiin monia paikkoja ja päästiin nauttimaan tosi ihanasta lomasta. Kyllä oli paljon näkemistä!! :) Kirjasto oli tosi upea. Meillä lapset tykkää niin tosi paljon lukea, että usein lomilla käydään lainaamassa sen kaupungin kirjastosta. Ja onhan se järkevämpää, niin ei ihan kaikkea tartte kotoa raahata. ;)
   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!! <3

   Poista