sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäkuun loppua

Turun reissu onnistuneesti takana! :) Saatiin viettää ihana kesäinen päivä Turussa sukulaisten luona ja lääkärissäkin poikettiin. Päästiin käymään myös keskiaikamarkkinoilla. Itse en ole koskaan sellaisilla käynytkään, joten kokemus oli hieno. Kyllä oli kaikkea ihanaa katseltavaa. Otin kuvia vanhempieni kameralla, joten siksi mulla ei ole nyt vielä kuvia, laitan kyllä niitäkin nähtäväksi, kunhan saan ne purettua omalle koneelleni. Lapsetkin viihtyivät markkinoilla tosi hienosti. Kerrankin löytyi sellaisia herkkuja, joita saatiin tuoda ihan kotiin asti!!! :) Siis mahtavaa!! Marmeladeissa ei ollut mitään ylimääräistä, vaan ainoastaan hedelmämehua, sokeria ja muutama muu aines. Vanhin ei näistä välitä ollenkaan, joten kolme nuorinta sai valita omat marmeladit. Toiseksi vanhin otti Neidon mansikka marmeladeja, neiti Ritarin vadelma marmeladeja ja nuorin Muinaisen pedon päärynä marmeladeja. Muutama karkki on vielä jäljellä, mutta hyvin ovat maistuneet. ;)
Lääkäristäkin saatiin tosi hienoja uutisia!! Yksi lääke saadaan jättää kokonaan pois, toivon mukaan sitä ei enään tarvita ollenkaan!! Kolme vuotta on neiti sitä hengitellyt, mutta nyt kokeillaan ilman. Niin ihanaa!! Nenäsumute sitten jouduttiin ottamaan käyttöön, kun nenänlimakalvot niin turvoksissa, että yritetään niitä saada vähän parempaan kuntoon. Oon ihmetellyt meidän neidin mustia silmänalusia ja sellaista vetämättömyyttä välillä (vaikka ei ole kouluakaan), lääkäri sanoi, että jos noin turvoksissa limakalvot, niin vaikuttaa yöuneen ja silmäalusenväri muuttuu sekä silmien ympäriltäkin voi väri muuttua, kun ilma ei kulje. Ja silmien ongelmat johtuvat myös tuosta tukkoisuudesta, silmätippoja tiputellaan myös. Eli huolettomana saamme aloittaa kesälomaa. :)

Itselläni on vielä huominen töitä, keskiviikkona työkkärissä käynti ja perjantaina viimeinen kurssipäivä. :) Sen jälkeen onkin LOMA!!! <3 Niin ihanaa!! Toki ens viikolle on tosi paljon tekemistä, mutta kyllä se tästä. Mieheni aloittaa keskiviikkona loman, niin päästään tekemään koko porukan voimin reissu Tampereelle. Vanhimmalle käydään ostamassa vihdoin ja viimein farkut. Yritetään myös vähän jotain vaatekauppoja kierrellä josko aleista löytyisi, mitä puuttuu. Varsinkin noita kenkiä tässä mietin, että niitä tarvitsis löytyä. Toiseksi vanhimmalla on tasan yhdet kengät... Tarvittaisiin kyllä toiset, mutta niiden pitäisi olla sen verran tukevat, että uskaltautuis ostamaan. Tennareista hän kyllä nyt tällä hetkellä haaveilee.... Niissäkin on olemassa sellaisia, joissa kantapää tukeva. Eiköhän jostain jotain löydy!! :) Neidille täytyis ostaa enempikin kaikenlaisia vaatteita, kun lähes kaikki on jäänyt pieneksi.
Täytyy tähän vielä lopuksi kertoa, että työkokeilu paikasta mulle tarjottiin elokuulle kolmen viikon pätkä töitä!!!! :) Olen tosi onnellinen tästä mahdollisuudesta!!!! Jokainen pienikin pätkä on tosi hieno juttu. Näin iloisissa merkeissä siis alkaa meidän loman vietto!! <3

Oikein ihanaa sunnuntaita ihan jokaiselle!! <3

8 kommenttia:

 1. Hyviä uutisia on aina ilo lukea ja nyt voitte kevein mielin suunnata lomalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on paljon parempi mieli itsellä!! :) Se kokoaikainen miettiminen ei ole kyllä hauskaa ollenkaan ja vie ihan turhaan energioita.

   Poista
 2. Ihanaa sunnuntaita myös sinne ja hyvää alkavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 3. Ai niin, piti vielä sanoman että hauskat nimet marmeladeilla ja mautkin kuulostavat varsin herkullisilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli hauskoja nimiä!! :D Jokaiselle maulle oli omansa. En mä niitä muita enään muista... Oli ihanaa, kun kerrankin saivat valita lempimakunsa jokainen. <3

   Poista
 4. Keskiaikamarkkinat ovat ihania! :) Mä kävin pari vuotta sitten Hämeenlinnassa keskiaikamarkkinoilla. :)

  Mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli tosi kiva kokemus!! :) Meidän on useana vuonna pitänyt lähteä sinne Hämeenlinnaan, mutta se sattuu aina sellaiseen viikonloppuun, että emme yleensä pääse lähtemään. Se on sellainen mun oma viikonloppu, kun mieheni ottaa kaikki lapset leireilemään kanssaan. ;)

   Kiitos paljon!! :)

   Poista