tiistai 24. kesäkuuta 2014

Puoli vuotta jouluunPitihän nyt tännekin puolelle vähän joulusta mainita.... :P Enempi tekstiä aiheesta löydät TÄÄLTÄ. Mä oon aina ehtiessäni istahtanut ja kutonut. <3 Voi että on ollut niin ihanaa!! Vähän turhan harvoin vaan on siihen ollut mahdollisuutta. Onneksi kohta alkaa loma ja silloin toivon mukaan ehdin!! Ainakin kaikki automatkat voi kutoa.

Oma työharjoitteluni loppuu muutaman päivän päästä, sen jälkeen vielä yksi työkkärireissu ja yksi kurssipäivä ja munkin loma voi alkaa. Ihanaa!! <3 Vaikka kyllä mä oon ihan tosi paljon tykännyt töissäkin olla. On ollut mukavaa olla tekemisissä aikuisten ihmisten kanssa, niin paljon ollut lasten kanssa kotona, että ihan tervetullutta vaihtelua. Syksy on sitten taas oma lukunsa ja katsotaan kuinka se menee. Mutta uskon, että kaikki varmasti järjestyy!! :)

Kesäloma suunnitelmia tehty ja nyt päiviäkin jo lukkoon lyöty. TOIVON mukaan kelit sen verran paranis, että me päästäis testaamaan telttailua. Mä oon siitä jo pitkään haaveillut, muu väki ei oo ollut yhtä innokas... Nyt sain sitten suurimman osan porukasta innostumaan ja jos ei vettä sada, eikä ole mikään älyttömän kylmä, niin meinataan testata. Makuupusseja kun löytyy kaikille ja fleecevilttiä lisäksi sekä yksi teltta. Yksi teltta saadaan lainaan nuorimman kummeilta. Saa nähdä kuinka meidän käy, jos sinne asti päästään. :D Mutta sen uskon, että reissusta tulee ikimuistoinen, mutta kuinka ikimuistoinen, niin sen sitten aika näyttää. Kovasti mä toivon, että me päästäisiin toteuttamaan tämä haave!!
Torstaina tiedossa Turun reissu ja taidetaan poiketa keskiaika markkinoilla samalla. Joten kivaa taas tiedossa lääkärireissulle. Vaikka tää lääkärireissu ei ole koskaan tylsä/turha. Aina todella tarpeellinen ja aina saan neuvoja.

Nyt oikein mukavaa loppuviikkoa ihan jokaiselle!! <3 Aurinkoista mieltä, vaikka ulkona ei niin aurinkoista olisikaan!! <3

4 kommenttia:

 1. Eikö olekkin ihanaa suunnitella lomajuttuja?.Itse jään lomalle nyt perjantaina ja aion käyttää lomani tuunaamalla ja tekemällä muutaman kotimaan matkan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa suunnitella lomaa!!! Mulla on ihan juuri samanlaisia suunnitelmia, kun sulla. :) Me kierretään joka vuosi Suomea, käydään eri paikoissa. Meidän lasten kanssa kun en suomen rajojen ulkopuolelle uskalla vielä lähteä. Tuunaaminen on kyllä niin mahtavaa!! Mä oon siitäkin haaveillut, mutta vielä en ole sitä selvinnyt kokeilemaan. Joku päivä senkin vielä toteutan. ;)

   Poista
 2. Kivan värisiä sukkia ja toivotaan, että säät suosii kesälomalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3 Toivotaan, että vähän lämpöisempää olisi. Mutta eipä sillekään sitten mitään voi, jos ei ole... Telttailua olis vaan niin kiva kokeilla. :)

   Poista