maanantai 9. kesäkuuta 2014

Rippileiri- ja juhlajuttuja


On ollut kyllä oikein kesäisiä kelejä!! <3 Niistä on lapset päässeet nauttimaan ihan kunnolla. On käyty uimassa joka ilta. Tai siis minä en ui, mutta lapset tykkää. ;) Mä en välitä sinne kylmään veteen mennä. Mutta lapsilla on hauskaa!!

Vanhin on ollut rippileirillä jo viikon ja joka ilta on poika soittanut sieltä meille. On ollut ihanaa kuulla kuinka innoissaan hän on ollut. Leirillä on ollut ihan tosi hauskaa!! Ovat kyllä touhunneet ihan aamusta iltaan, silti virtaa riittää vielä klo 22 jälkeen soittaa meille kotiin. Eilen oltiin häntä siellä tervehtimässä ja voi kuinka ihanaa oli nähdä. <3 Pääsimme jumalanpalvelukseen osallistumaan, pojan leiri lauloi siellä, niin kaunista oli kuunnella sitä. Kun jo siinä kohtaa oltiin tippalinssissä, niin miten ihmeessä sitä selviää ens lauantaista. ;) Leirillä oli tosi hyvä henki ja leirin ohjaajat sanoivat, että leiri oli käynnistynyt paljon nopeammin, kun yleensä. Laitan tuohon loppuun vielä linkin, mistä pääsee kuuntelemaan kaunista laulua, minkä leiriläiset meille lauloivat.
Tässä kohtaa sitä huomaa, että lapset kasvaa ja nopeasti. Leiriltä kotiin ajaessa tajusin itsekin, että ei nuo vanhimmat lapset tässä enään kovin kauaa ole. Pian kutsuu armeija ja opiskelut. Niin pienessä ajassa on tapahtunut vanhimmassa iso kasvu. Hänen kanssaan on käyty pitkiä keskusteluita monista asioista. Viikossa on tapahtunut aivan huikea kasvu. Lapseni pohtii ja keskustelee. Samaan aikaan tässä on itsellä myös kasvua tapahtunut. Sitä on tajunnut, että perheessämme on pian aikuisia enempikin. Niinhän se menee, että kyllä ne lapset kasvattaa meitä aikuisia tosi paljon.

Rippijuhla valmistelut ovat hyvällä mallilla ja perjantaina mennään koristelemaan juhlapaikka ja lauantaina klo 10 alkaa konfirmaatio. Kahden ystäväperheen lapset ovat samaisella leirillä, saamme siis olla mukana juhlistamassa myös heitä. Sunnuntaina juhlitaan lisää, kun kolmen muunkin ystäväperheen lapset pääsevät ripille. Yhtä juhlaa siis koko viikonloppu!! :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti