sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Juhlat juhlittuna


Saimme viettää eilen todella ikimuistoisen päivän!! <3 Vanhimmalla oli ollut mahtava rippileiri. Ja sen kyllä vaistos jo silloin perheiden päivässä. Henki oli aivan mahtava! Haikealla mielellä me saatiin vanhin kotiin lähtemään.
Kirkossa oli liikuttavia hetkiä paljonkin. <3 Musiikki on sellainen, mikä itselleni niin tosi tärkeä ja se tuo aina tunteet pintaan. Mutta niin tuntui olevan muillekin tunteellinen hetki. Leiriläiset eivät pystyneet edes kaikki laulamaan, kun niin iso haikeus oli erotessa. Kaunis hetki oli kirkossa ja kirkko itsessäänkin tosi kaunis. Kummit pääsivät siunaamaan leiriläisen, joka oli aivan ihana hetki. Oli lapsellemme tosi tärkeä hetki, hän moneen kertaan kysyi, että onko nyt varmasti molemmat kummit tietoisia, että mitä tehdään. Pappien puheet olivat suunnattu nuorille ja oli meille aikuisillekin tosi mukavaa kuultavaa.
Kirkon jälkeen saivat rippikoulutodistukset kirkon ulkopuolella, siinä kohtaa sääkin oli kaunista. Mieheni kuvas videokameralla kirkossa ja siitä ulkopuoleltakin sai kuvaa. Jää kaikille leiriläisille tosi kiva muisto, kun on videolle otettu se. Muutamia kuvia saatiin otettua kirkolla. Kirkko on tosi kauniilla paikalla ja suoraan järvimaisema, kun astuu ulos kirkosta. Liikutuksesta huolimatta saimme otettua leiriläisestä kuvia ja toivon mukaan muutama kuva olisi onnistunutkin.
Kirkolta lähdimme ajelemaan kohti seurakuntataloa, jossa yksi ystäväperheemme oli tullut meitä auttamaan. Ihana juttu!! <3 Lippu oli nostettu salkoon ja pääsimme syömään samantien. Kirkossa olleet vieraat saivat ruuan, muille oli tarjolla kahvia, makeita ja suolaisia leivonnaisia. Suolaisia leivonnaisia ei juuri jäänytkään, mutta makeita kyllä. Huomenna meille on vielä muutama ystäväperhe tulossa käymään ja juhlitaan kolmea ripille päässyttä. Kahden ystäväperheen lapset olivat myös samalla leirillä meidän vanhimman kanssa.
Ohjelma aloitettiin mieheni lyhyellä puheella ja itse luin netistä löydetyn kauniin tekstin. Kahville käytiin siitä sitten samantien. Kahvin jälkeen oli yksi yhteislaulu, katseltiin valokuvasarja vanhimmasta vauvasta tähän hetkeen ja vaari piti puheen päivänsankarille. Sen jälkeen saimme kuulla yhden vanhimman lempibiiseistä tällä hetkellä. Saimme juhliin mukaan kyseisen bändin basistin ja hän esitti sen yllätyksenä vanhimmalle. Kummisetä pääsi myös pitämään tosi ihanan puheen kummilapselleen. Oli ihanaa, kun hän suostui puhumaan! Lämmin kiitos kummisedälle myös tätä kautta. <3 Saimme kuulla myös yhden ystävämme ex tempore puheen. Muutama yhteislaulu ja kahvia. Siinä meidän näköinen ihana juhla!!! <3 Ja pääasia oli, että vanhin oli itse tyytyväinen!! Lämmin kiitos ihan jokaiselle mukana olleelle ja meidän vanhinta muistaneelle. <3 Päivä oli meille kaikille ikimuistoinen!!
Illasta me saatiin vielä meille kotiin isoset laulamaan. <3 Oli tosi kaunis ja lämpöinen hetki meillä kotona. Vanhin sai valita yhden laulun, jonka he esittivät ja leirin ohjaaja piti pienen puheen. Oli ihanaa kuulla, että vanhin oli ollut se, joka oli saanut leiriporukan yhteen nopeasti. Kuulemma aiemmin ei ollut näin nopeasti lähtenyt leiri liikkeelle. Nyt oli jo toisena päivänä niin tapahtunut ja kaikki olivat päässeet siihen mukaan. Tätä leiriä aiemmin ei oltu pelattu koristakaan, vaan jalkkista ja sählyä. Meidän vanhin oli innostanut kaikki muutkin mukaan korismatsiin ja haastanut siellä monia. Oma pallo piti saada sinne mukaan ja sellainen me vietiin hänelle perheiden päivään. :)
En mä osaa edes kirjoittaa kaikkea, mitä päivämme oli ja toi tullessaan!! <3 Päivä oli todella ikimuistoinen, huikea ja tunteikas. <3
Nyt lähdemme juhlistamaan kolmen ystäväperheen ripille päässeitä. <3 Ihanaa sunnuntaita ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

 1. Kauniilta juhlalta vaikutti. Onnea vaan pojalle ja perheelle! :) Tuossa iässä viimeestään huomaa lapsista, että ne ovat kohta jo aikuisia ja lentävät maailmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3 Kyllä oli ihanat juhlat meillä!!
   Hiukan haikealta tuntuu itsestä tuo, että kasvavat niin kovin nopeasti aikuisiksi. Mutta tosi hienoa, että on saanut viettää ihanan leirin. Se on niin ihana juttu!!

   Poista