lauantai 18. heinäkuuta 2015Heinäkuu on puolessa välissä ja miehelläni on vielä viikko lomaa. :) Viikolle on vähän suunnitelmia ja viimeinen lomapäivä meillä vietetään sairaalassa, mutta ei se mitään. Ollaan saatu nauttia todellakin lomailusta!! Kaikenlaista on ollut ja tapahtunut, mutta niinhän se lasten kanssa aina on.
Tänään päästään ystäväperheen pojan rippijuhliin ja vaikka vähän jännitetty, että kuka pääsee lähtemään, niin kyllä me päästään koko porukan voimin menemään, tosi kiva niin!! Rippijuhlat ovat niin kivoja juhlia, että niihin menee todella mielellään.
Tällä viikolla on puuhasteltu kaikennäköistä tässä kotosalla. Innostuin kokeilemaan vihdoin betonitöitä, siitä voi lukea enempi TÄÄLTÄ. Laitoin joulublogin puolelle enempi kuvia, kun joululahjoja silmällä pitäen näitä puuhailin. Kirjastossa on käyty, asioita hoidettu, nuorimman kummitytön synttäreitä juhlittu, labra käyntejä, lääkärireissuja, askartelua (toinenkin projekti on vielä kesken, postailen senkin tuonne joulublogin puolelle jossain kohtaa, kunhan saan ne täysin valmiiksi) ja siivousta. Siinähän se viikko on vierähtänyt!! :D Ollaan kyllä nukuttu ja oleiltu ja leffojakin on katseltu. Tämmöisestä lomasta ovat kaikki nauttineet!! Sopivasti touhua ja menoa. Ihanan rentoutunut olotila kyllä!! Nyt rupee huomaamaan, että ainakin toiseksi vanhin jo tarttis tuota koulun tuomaa arkea ja säännöllisyyttä. ;) Mutta eipä siihen koulun alkuunkaan paljoa ole. Nyt nautimme vielä näistä jäljellä olevista lomapäivistä!! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Kyllä täälläkin on nukuttu ja rentouduttu oikein kunnolla. Lomalla on ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä univelan nukkuminen on välillä todella hyvä juttu!! :) Keväältä sitä hiukan oli kertynyt, niin nyt on sitten nukuttu oikein kunnolla. Ja ihanaa välillä olla tekemättä yhtään mitään, niin rentouttavaa!! Tai tehdä sellaisia juttuja, mitkä tuntuu hyvältä. :)

   Poista
 2. Mäkin oon aloittanut jo joulun lahjojen teon:) kassillinen on jo valmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa, kun saa rauhassa puuhailla ja tehdä, eikä tuu kauhea kiire!! :) Kyllä joulun alla on sitten kiva, kun saa vaan paketoida ja antaa lahjat saajilleen.

   Poista