maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lomareissuja


Ollaan päästy hiukan reissaamaan perheen voimin sekä ystävien kanssa!! <3 <3 On ollut mukavaa kyllä!! Käytiin päiväseltään ystäväperheen kanssa Tallinnassa. Siellä satoi vettä, joten kuvia ei valitettavasti sielä juurikaan saatu... Ei me kovinkaan pitkällä käyty, siinä satamassa pyörittiin, kun ei haluttu kastua ihan kauheesti. ;) Lapset saivat hankittua muutamat pienet ostoksensa ja itse löysin aivan ihanan lompakon, missä Iso-Britannian lippu. On ihan samanlainen kuva nyt uuden kännykän kuorissa ja lompakossa. :) Itse en muuta sieltä sitten ostanutkaan. Kolme osti pyyhkeet, neiti pienen käsilaukun, nuorin pelipaidan ja toiseksi vanhin lippiksen. Oli ihanaa, kun sain kerrankin ystäväni kanssa jutella ihan rauhassa!! <3 Niin harvoin on mahdollisuutta siihen. Ihanan piristävä reissu!! <3

Sitten tehtiin toinenkin reissu ja käytiin Savonlinnassa ja Pieksämäellä. :) Savonlinnasta onkin tuo iso kuvapläjäys. :D Tykättiin tosi paljon linnasta, kyllä kannatti ajella sinne!! Isot pojat ensin alkuun olivat ihan täysin kyllästyneitä koko juttuun, mutta kun perille päästiin, niin hekin tykkäsivät kovasti linnasta. Mä niin tykkään kovasti noista ikkunoista ja ikkunan pielistä mitä siellä oli. Linnaan ei pääse ollenkaan itsekseen kävelemään, vaan oltiin opastetulla kierroksella. Se oli tosi kiva, kun kuuli kaikenlaista, mitä ei itse olis saanut selville muuten. Ainoa miinus oli se, että kovin nopsaa tahtia kierrettiin. Olis ollut ihanaa, kun olis saanut ihan rauhassa kuvailla ja katsella. Kyllähän mä onneksi ehdin, kun kuljin joka paikkaan viimeisenä. ;) Mutta hieno oli linna.

Savonlinnasta ajeltiin mun kummien luokse Pieksämäelle. Siellä oltiin katsomassa mun kummeja, minun kummityttöä ja neidin kummeja. Oli kyllä ihana reissu sekin!! <3 Päästiin katsomaan neidin kummien uutta, kaunista kotia. He ovat tuossa alkuvuodesta muuttaneet uuteen kotiin ja oli kaunista. Tämä on meidän perheen sellainen perinteinen kesänreissu. :) Tosi mukavaa on ollut, kun saadaan nähdä sukulaisia, joita tapaa niin harvoin. Isot pojat tykkäävät kovasti pelailla lautapelejä ja siellä on aina innokkaita pelaajia, joten hyvin hekin viihtyivät. Uimassa kävivät myös siellä ja kaikki muut tais järvessä käydä, paitsi minä. Ihan niin lämmintä vesi ei ollut, että olisin sinne mennyt. ;)
Pieni juttu mahtui tähän reissuun, kun neidin hengittäminen rupes käymään todella työlääksi... Hengittäminen oli katkonaista ja hankalaa. Hänen kanssaan sitten oli pakko käydä päivystyksessä, mutta onneksi löytyi paikkakunnalta päivystys, eikä tarvinnut lähteä tunnin matkan päähän. Mietittiin kyllä jo ambulanssin tilaamista, mutta sitten päädyttiin, että lähdetään samantien. Päivystyksessä saatiin spiraa ja se vähän rupes helpottamaan olotilaa, onneksi. Vaikka meillä sairastetaankin tosi paljon, niin tää oli ensimmäinen kerta, kun täytyi päivystyksessä käydä lomareissulla. Tähän asti päästy aina terveinä lomailemaan. Onneksi kaikki meni hyvin ja päästiin nauttimaan kuitenkin tästäkin lomasta!! :)

Nyt huilaillaan kotosalla ja hiukan jotain uusia juttuja on tarkoitus kokeilla. ;) Uusia askarteluvinkkejä oon löytänyt ja osittain niitä jo tehtykin. Valmista ei ole vielä, kun tarvii hetken aikaa kuivua. Mutta kyllä mä ne tuolla joulublogin puolella sitten esittelen, koska joululahjaksi ne on menossa, ainakin osittain.

Oikein mukavia kesäisiä päiviä (vaikka ei aurinko koko aikaa paistakaan), onneksi lomaa voi viettää kelistä huolimatta!!! <3 Ihanaa alkanutta viikkoa!!

4 kommenttia:

 1. Lapsuuden kesiin kuului aina päivän reissu Savonlinnaan. Ihania muistoja tuli noista kuvista.
  Mukavaa kun olette päässeet reissaamaan. Ystävän kanssa höpöttely rauhassa on tosi voimauttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli todella kaunis paikka!! <3 Juuri laskin, että olen käynyt viimeksi tuolla Olavinlinnassa n. 29 vuotta sitten... Ei siis kovin kauaa... :D Ihan tarkkaa ikää kun en muista, mutta kauan sitten joka tapauksessa.
   Kyllä ystävät ovat sellainen voimavara!! <3 Niin harvoin meillä on siihen mahdollisuutta, kun arjen pyöritys vie niin paljon aikaa... Niinkun monella muullakin. Mutta onneksi nyt on nähty ystäviä, niin jaksaa taas hetken aikaa!! <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Täytyy itsekkin aktivoitua ja loppu kesästä käydä edes jossain:D vaan muutama reissu ollaan tehty :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Miehelläni on tänä kesänä lomaa vaan kolme viikkoa, niin olemme tehokkaasti tämän ajan käyttäneet hyväksi. :D Yksi reissu vielä tiedossa ja vähän mietinnässä toinen. Yksi siis toteutuu varmasti!! :)

   Poista