torstai 23. heinäkuuta 2015

Herkkuvaihdon toinen paketti


Tänään sai herkkuvaihdon paketin meidän nuorimmainen. :) Paketti oli niin suuri kooltaan, että ei mahtunut meidän postilaatikosta, joten pääsivät isin kanssa ihan kahdestaan kävelemään postiin ja hakemaan paketin sieltä. Nuorimmainen oli ihan itse tästä hommasta suoriutunut ja oli niin iloisen onnellinen, kun tuli kotiin.
Ihanan paketin sai kyllä nuorimmainenkin!!! <3 Kyllä oman postin saaminen voikin olla niin jännittävää ja kivaa. Paketista löytyi: hedelmäaakkospussi, Väiski vaahtokarkkeja, kolme Muumi-tikkaria ja tuollainen lima sekä ihana kortti. Lämmin kiitos näin ihanasta paketista Tuukalle TOGETHER IN WONDERLAND blogiin. Täällä oli todella iloinen paketin saaja!! :)

Oikein mukavaa torstaita jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Ihana limapallo ja hyvän värinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli nuorimman mielestä älyttömän hieno!! :) Ja kyllähän värikin on täysin oikea. ;)

   Poista
 2. Tuukka valitsi tuon lima homman itse:) ne on kuulemma niitä poikien juttuja:D hyvä, että paketti tuli perille ja oli mieluinen :) hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli lima niin mieleinen!! :) Meidän neitikin sitä kyllä vähän tuossa kokeili ja sanoi, että täähän on kiva. Mutta enempi selkeesti se on poikien juttu!! :D Kyllä oli niin mieleinen paketti!! Lämmin kiitos teille!! <3
   Mukavaa sunnuntaita sinne!! :)

   Poista