torstai 30. elokuuta 2018

Villasukkia
Muutamia villasukkia on tullut vuoden aikana tehtyä ja opeteltua uudenlaisia kuvioita. :) Tässä nyt osasta sukista kuvaa.

Nuo Anelmaiset (missä on nauhat) opettelin silloin muutama vuosi sitten ja niitä tykkään edelleen tehdä. Oon tehnyt paljon synttärilahjoiksi eri värisinä ja joulupaketeistakin niitä löytyi viime vuonna. Juuri joululahjoja mietin ja sain yhdeltä ystävältä tilauksen näistä Anelmaisista. Viime vuonnakin hänelle sellaiset tein, mutta kun kyselin minkälaiset villasukat olis kivat, niin kuulemma samanlaiset, mutta eriväriset. :D Mielelläni sellaiset lahjapakettiin sujautankin. 50-v synttäreille olen monillekin tehnyt noita Anelmaisia ja kovin on tykätty malli ollut. Ensi joulunakin niitä tulee paketeista löytymään. Niissä kun on useampi lanka päällekkäin, niin ovat talvella ihanan lämpöiset.

Mökkisukat oli viime joulun jälkeen oikein hitti ja parit niitäkin tuli testattua. Kiva malli ja tykkään kyllä, mutta niitä tuli vaan kolmet tehtyä. Katsotaan löytyykö niitä sitten vielä useamman joulupaketista vai miten tässä käy.

Lyhyitä villasukkia tein keväällä ja annoin opettajille lahjaksi sekä ylioppilasruusun sijaan. Oli tosi koukuttava ja kiva malli. Opettajilta sain ihan henkilökohtaisen kiitoksen näistä sukista. Tuntui olevan heille tosi mieleiset. Näitä meinaan vielä tehdä lisää. Kädentaidot messuilla on piste mihin saa viedä itse tehtyjä joululahjoja vähävaraisille lapsille ja nuorille. Tämä malli voisi olla sellainen mikä nuorillekin olisi mieluisa.

Räsymattosukkia olen tehnyt monia, kun jää raitalankojen jämiä. Nää on ihan mun lempparisukkia tehdä, kun koskaan ei tiedä minkä väriset sukat tulee. Neiti juhlisti kahden ystävänsä kanssa kaikkien synttäreitä ja heille kaikille tein räsymattosukat lahjaksi. Oli ollut tosi mieleiset.

Elämäni ensimmäiset ylipolvensukat tein viime talvena. Käytöön niitä en heti ottanut, mutta nyt on ensi talveksi uudet sukat odottamassa. Töissä näin pitkät sukat ovat tosi tarpeen ja kun ne on ihan uudet, niin kyllä lämmittää.

Uusia ideoita on koko ajan mielessä, kun vaan ehtis toteuttaa. ;) Nyt on työn alla Joulun lapsi laatikoihin raitavillasukat ja vanhimman tyttöystävälle on jonossa lyhyet sukat. Tässä nyt seuraavia projekteja. Eipä sitä osaa olla ilman kutimiakaan. ;)

2 kommenttia:

 1. Minä tykkään villasukista ja yleensä siirrynkin suoraan paljaista varpaista villasukkiin. Todella kauniita sukkia olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3
   Mä niin tykkään kans käyttää villasukkia. Ne on niin ihanan lämpöisiä ja pehmoisia. Eikä talvella palele. ;)

   Poista