perjantai 15. kesäkuuta 2012

Erilainen kulkuneuvo


Meillä on neidin kanssa liikuttu nyt pari päivää pyörätuolin kanssa, kun eilen lonkkiin tehtiin punkteeraus ja kortisonit sitten myös samalla. Huomenna ei enään tartte liikkua näin, vaan saa jo hiukan kävellä. Kiva niin! :) Hiukan eri tavalla taas osaa arvostaa sellasta normaalia elämää, kun on näin kuljettu. Mutta hienosti meillä on sujunut! Pientä erimielisyyttä ollut ilmassa, kun olis pitänyt jo tänään päästä kävelemään. Ens viikko vielä ollaan rauhallisesti, ei juoksua, hyppimistä eikä pyöräilyä. No sitten varmasti taas mennään ja lujaa, kun lupa tulee! ;) Onneksi voidaan keksiä jotain muutakin puuhailua, kun juoksua. Toki siinä saa äiti ja isi miettiä kaikkia mahdollisia keinoja ja tekemistä. :D

Huomenna meillä on toiseksi vanhimman kummilapsen rippijuhlat!! <3 Äkkiä ne kummilapsetkin kasvaa... Ihanaa päästä häntä juhlistamaan!!! :) Rippijuhlat on kuitenkin sellainen tosi kiva juhla. Lapsetkin ihan innoissaan odottaa, kun pääsee kavereiden kanssa leikkimään. ;) Sitähän sitä itekin pienenä odotti, kun juhliin mentiin, että näki muita lapsia. Ja kivahan sitä oli sitten pihalla juoksennella! :)

Huomenna illasta vielä sitten juhlistamaan ystävä-kummitädin 40-vuotissynttäreitä. Kiva päivä siis meillä tiedossa!! <3 Sunnuntaille ei ollutkaan mitään sovittua... Ihana viikonloppu siis tiedossa koko porukalle!! :)

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua myös kaikille muillekin!!!! <3

2 kommenttia:

  1. Mä ymmärrän sun tyttöös ainaki jotenki. Tossa iässä sitä jakso iteki mennä ja tehä. Nyt mä oon siinä kunnossa, että jos mä rasitan itteeni vähänkin tällasella helteellä mitä täällä on ollu, niin mun sydän riehaantuu. Se johtuu vaan noista lääkkeistä, ite sydän on kyllä kunnossa. Mutta mieluummin se, että sydän riehaantuu kuumassa ja keuhkot kylmässä kuin se, ettei pysty tekemään mitään eikä lähtemään minnekään, kun aina ottaa rinnasta, keuhkojen takia.

    VastaaPoista