sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hyvän mielen sukat

Tässä muutamia, mitä oon nyt joulun jälkeen saanut aikaiseksi

Ajattelin, että kun tässä aikansa kuluksi sukkia kutoo, niin vois muutamat laittaa Hyvän mielen sukat projektiin.Tässä blogista lainattu teksti: "Neulotaan yhdessä Hyvän Mielen Sukkia nuorille, jotka joutuvat olemaan sairaalassa mielenterveysongelmien takia. Sukilla ei ole laatuvaatimuksia: riittää, että ne ovat iloisen värisiä ja hyvällä tahdolla neulottuja."

Jos jollain teistä on aikaa ja mielenkiintoa kutoa villasukkia jonkun iloksi, niin tässä olis siihen tosi hyvä tilaisuus! Itse meinaan kyllä muutamilla sukilla siihen osallistua. Täytyy vaan löytää sellainen kivan värinen lanka. Onneksi niitä nykyään onkin ja paljon! :)http://hyvanmielensukat.blogspot.fi/2012/05/paikalliskerayksia.html

4 kommenttia:

  1. Pssst.. Jos tän keräyksen jälkeen tulee olo, että haluat tehdä lisää sukkia eikä oo paikkaa, mihin toimittaa niin jos hyvin käy, suuntaan lokakuussa pienen ryhmän kanssa Pietariin. Jos on ollut sukkia, niin ollaan siellä niitä aina jaettu lapsille ja nuorille. Innolla käyvät isostaläjästä valikoimassa mieleisensä :) Ja poissaoleville ystävillekin ovat saaneet ottaa. Tai jos haluat lähteä mukaan, niin sekin sopii :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä!! :)

    Uskoisin, että niitä sukkia tulee tässä tehtyä!! ;) Voisin kyllä muutamat sukat sunkin mukaan lähettää. Menee sielläkin tosi hyvään tarkoitukseen!!

    VastaaPoista